foto

Saburó Tokitó

  • nar. 4.2.1958 (62 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Fortuna no hitomi
Odoru! Horor restaurant
2018 Kahogo no Kahoko: 2018 Love & Dream (TV film)
Kazoku no hanaši
2017 Survival Family
2016 Good Morning Show
2015 Aian guranma (TV film)
2013 Lovec sólokaprů - Poslední den hradu Azuči
Subete wa kimi ni aeta kara
2012 Brave Hearts: Umizaru
2010 Raió
2008 Happî furaito
Haru jo koi
2007 Čuraumi kara no nengadžó (TV film)
2006 Limit of Love: Umizaru
The Hit Parade (TV film)
Two Love
2005 Start Line (TV film)
2004 Dr. Koto's Clinic Special (TV film)
I'm Home (TV film)
2000 Tengoku made no hjaku mile
1996 Tokiwa-so no seishun
1991 Mangetsu: Mr. Moonlight
1990 Bakajaró! 3: Henna jacura
Zhong Ri nan bei he
1989 Lepší zítřek 3
1987 Chôchin
Eien no 1/2
Hawaiian Dream
Kuroi doresu no onna
1986 Shinshi dômei
Uhohho tankentai
1985 Pomsta gangu
1984 Umicubame Džó no kiseki
Čiheisen
1983 Orecchi no uedyngu
Shinguru garu
1981 Seishun no mon

TV seriály

2019 In Hand (TV seriál)
Kansacui Asagao (TV seriál)
Tokubecušú (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2017 Kahogo no Kahoko (TV seriál)
2015 Fuben na benrija (TV seriál)
Kageru juku nacu (TV seriál)
Umi ni furu (TV seriál)
2013 Kjúmei bjótó 24dži 5 (TV seriál)
Saikó no rikon (TV seriál)
2012 Tokyo Airport: Tōkyō Kūkō Kansei Hoanbu (TV seriál)
2011 Gó: Himetači no sengoku (TV seriál)
Soredemo, Ikite Yuku (TV seriál)
Tokyo Kontororu (TV seriál)
2007 Hanayome to papa (TV seriál)
2006 Dr. Koto Shinryojo 2006 (TV seriál)
2005 Jasašii džikan (TV seriál)
2004 Itoshi Kimi e (TV seriál)
Puraido (TV seriál)
2003 Dr. Koto - Shinryoujo (TV seriál)
1993 Watashitte Busu Dattano (TV seriál)
1990 Nipponichi no kattobi otoko (TV seriál)
1989 Ame Yorimo Yushiku (TV seriál)
1983 Fuzoroi no ringotači (TV seriál)
1982 Shin jiken: Doctor stop (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky