foto

Aram Movsesjan

  • nar. 22.9.1963 (57 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2016 Zemletrjasenije
2015 Norveg
2014 Šrám
2011 Manželství na truc
Pět nevěst
2010 Sčastlivyj koněc
2009 Muži ženy a čert s nimi
Zázrak
2008 Miraž
Na plný plyn
Nepobědimyj
Nikto ně znajet pro sex 2: No sex
Přízrak
Tenkrát v provincii
V ijuně 41-go
Žij a nezapomínej
2007 Bez práva na chybu
Gagarinův vnuk
Ja ostajus
Otryv
Rovník
Slušaja tišinu
2006 Chas pik
Geroj našego vremeni
Nikto ně znajet pro sex
Poslední obrněný vlak
Vlkodav z kmene Šedých psů

TV seriály

2020 Zakrytyj sezon (TV seriál)
2019 Pereputannyje (TV seriál)
Ždi meňa (TV seriál)
2018 Chor (TV seriál)
Lancet (TV seriál)
2017 Komissarša (TV seriál)
Zolotaja Orda (TV seriál)
2016 Gostinica "Rossija" (TV seriál)
Vtoroje zrenije (TV seriál)
2015 Kateřina Veliká (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Kogoť iz Mavritanii (TV seriál)
Pitěr-Moskva (TV seriál)
Sputniki (TV seriál)
Vtoroj brak (TV seriál)
2014 Getěry majora Sokolova (TV seriál)
Grigorij R. (TV seriál)
Kak vyjti zamuž za millioněra 2 (TV seriál)
Krjostnyj (TV seriál)
Ně pokidaj meňa (TV seriál)
Ochotniki za golovami (TV seriál)
Pod kablukom (TV seriál)
Proščaj, ljubimaja (TV seriál)
Pěrevodčik (TV seriál)
Seďmaja runa (TV seriál)
Vsjo mogut koroli (TV seriál)
2013 Bescennaja ljubov (TV seriál)
Byvšich ně byvajet (TV seriál)
Papa naprokat (TV seriál)
Parfjumerša (TV seriál)
Privet ot Kaťuši (TV seriál)
Umnik (TV seriál)
Violetta iz Atamanovki (TV seriál)
Čjornyje koški (TV seriál)
2012 Kak vyjti zamuž za millioněra (TV seriál)
Snajpery: Ljubov pod pricelom (TV seriál)
Tri tovarišča (TV seriál)
2011 Jalta-45 (TV seriál)
2009 Braťja Karamazovy (TV seriál)
Dve sestry 2 (TV seriál)
Oficery 2 (TV seriál)
Pelagija i bělij buldog (TV seriál)
Volf Messing: Viděvšij skvoz vremja (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
2008 Apoštol (TV seriál)
Dve sestry (TV seriál)
Isajev (TV seriál)
2007 Likvidace (TV seriál)
Smerť špionam! (TV seriál)
2006 Molodoj volkodav (TV seriál)
Tanker 'Tango' (TV seriál)
Žoldáci: Válka v Afghánistánu (TV seriál)
2005 Doktor Živago (TV seriál)
Zlaté tele (TV seriál)
2004 Moja bolšaja armjanskaja svadba (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky