foto

Brian McKnight

  • nar. 5.6.1969 (51 let)
    Buffalo, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Twilight: The Story of Hope
2013 A Country Christmas Story (TV film)
2012 Note to Self
2011 Cheaper to Keep Her
2009 Černej Dynamit
2005 Leverage
2003 Beat, The

TV seriály

2003 Platinum (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
1998 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Připravená nebo ne (S08E15)
1994 Sister, Sister (TV seriál)

Dokumentární

2017 Streetlight Harmonies
2010 A Man's Story
Evening of Grace: A Concert for the Children, An (koncert)
2003 100 Greatest Videos (TV film)
2002 Bubblegum Babylon (TV film)
Doors: Soundstage Performances, The (koncert)
1998 Mariah Carey: Around the World (koncert)

Hudební videoklipy

2005 Mariah Carey ft. Jermaine Dupri & Fatman Scoop - It's Like That (hudební videoklip)
2003 Luther Vandross - Dance With My Father (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2014 HuffPost Live Conversations (TV pořad)
2009 Evening of Stars: Tribute to Patti LaBelle, An (TV pořad)
Shark Tank (TV pořad)
The Brian McKnight Show (TV pořad)
2006 The Megan Mullally Show (TV pořad)
2005 Nick & Jessica's Tour of Duty (TV pořad)
Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
2004 The Apprentice (TV pořad)
2003 American Juniors (TV pořad)
Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
New Tom Green Show, The (TV pořad)
Show Sharon Osbourneové (TV pořad)
2001 Show Wayna Bradyho (TV pořad)
2000 MTV Cribs (TV pořad)
1999 Martin Short Show, The (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
Roseanne Show, The (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)
1989 MMC (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky