foto

Selita Ebanks

  • nar. 15.2.1983 (37 let)
    George Town, Kajmanské Ostrovy

Biografie

Britská herečka a topmodelka Selita Ebanks se narodila 15. února 1983 na Kajmanských ostrovech. Selita vyrůstala ve velké rodině se sedmi bratry. V jejím rozvoji ji podporovala především matka prostřednictvím mimoškolních programů. Později se přestěhovala do USA, kde byla přijata na univerzitu v New Yorku, kterou nakonec nedokončila a vrhla se do světa modelingu. V sedmnácti si ji všiml agent od Elite Model a tím začala její skutečná kariéra modelky. O rok později již představovala módu na molech pro ty nejznámější značky, jakými jsou například Victoria Secret, Glamour a DKNY. Podle časopisu Forbes byla v roce 2008 dvanáctou nejlépe vydělávající modelkou na světě s příjmem 2,7 milionu dolarů. Má svou vlastní značku plavek a módních doplňků Sass. Byla zasnoubená s komikem Nickem Cannonem. Objevila se již v několika seriálech.

Jiří "BloodMax" Neubauer

Herecká filmografie

Filmy

2019 179th Street

TV seriály

2011 Havaj 5-0 (TV seriál)
Pomsta (S01E21)
2007 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Nervy (S03E10)
2002 Still Standing (TV seriál)

Hudební videoklipy

2010 Kanye West - Runaway (hudební videoklip)

Host