foto

Selita Ebanks

  • nar. 15.2.1983 (34 let)
    George Town, Kajmanské Ostrovy
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Britská herečka a topmodelka Selita Ebanks se narodila 15. února 1983 na Kajmanských ostrovech. Selita vyrůstala ve velké rodině se sedmi bratry. V jejím rozvoji ji podporovala především matka prostřednictvím mimoškolních programů. Později se přestěhovala do USA, kde byla přijata na univerzitu v New Yorku, kterou nakonec nedokončila a vrhla se do světa modelingu. V sedmnácti si ji všiml agent od Elite Model a tím začala její skutečná kariéra modelky. O rok později již představovala módu na molech pro ty nejznámější značky, jakými jsou například Victoria Secret, Glamour a DKNY. Podle časopisu Forbes byla v roce 2008 dvanáctou nejlépe vydělávající modelkou na světě s příjmem 2,7 milionu dolarů. Má svou vlastní značku plavek a módních doplňků Sass. Byla zasnoubená s komikem Nickem Cannonem. Objevila se již v několika seriálech.

Jiří "BloodMax" Neubauer

Herecká filmografie

Filmy

2017 179th Street

TV seriály

2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
2007 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Nervy (S03E10)
2002 Still Standing (TV seriál)

TV pořady

2010 Victoria's Secret Fashion Show, The (TV pořad)
2009 Victoria's Secret Fashion Show, The (TV pořad)
2008 Victoria's Secret Fashion Show, The (TV pořad)
2007 Victoria's Secret Fashion Show, The (TV pořad)
2006 Victoria's Secret Fashion Show, The (TV pořad)
2005 Show Tyry Banksové (TV pořad)
2004 The Apprentice (TV pořad)

Hudební videoklipy

2010 Kanye West - Runaway (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace