Reklama

Reklama

Havaj 5-0

(seriál)
Trailer 2
USA, (2010–2020), 169 h 11 min (Minutáž: 41–44 min)

Režie:

Bryan Spicer, Peter Weller, Jerry Levine, Maja Vrvilo, Larry Teng (více)

Hrají:

Alex O'Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim, Grace Park, Chi McBride, Masi Oka, Taylor Wily, Jorge Garcia, Ian Anthony Dale, Meaghan Rath, Beulah Koale (více)
(další profese)

Série(10) / Epizody(240)

Havaj 5-0 je novým seriálem, navazujícím na legendární seriál o malé elitní jednotce se speciálním pověřením, jejímž úkolem je vymýtit zločin z Havajských ostrovů.
Detektiv Steve McGarrett, oceněný námořní důstojník se vrací na ostrov Oahu, aby vyšetřil vraždu svého otce. Guvernérka mu nabídne, aby sestavil vlastní tým. S vlastními pravidly, absencí byrokracie a její plnou podporou má odstranit veškeré stopy zločinu. Ke Stevovi se přidává detektiv Danny “Danno” Williams, policista, který se nedávno přestěhoval z New Jersey. Ačkoliv preferuje mrakodrapy před písčitými břehy, jeho prioritou je bezpečná Havaj pro jeho osmiletou dceru, která zde žije se svou matkou. Přidává se Chin Ho Kelly, bývalý policejní detektiv a přítel Stevova otce, který byl nespravedlivě obžalován z korupce a přemístěn na pozici bezpečnostní hlídky. Posledním členem je Chinova sestřenice Kono Kalakauaová - krásná a bezprostřední dívka, čerstvá absolventka policejní akademie, která se sebevědomě chce zařadit mezi policejní elitu. Steve rovněž urovnává pošramocený vztah se svou sestrou Mary Ann a postupnými krůčky se dostává ke svému cíli - pomstě smrti svého otce. (Universal Channel)

(více)

Videa (197)

Trailer 2

Recenze (125)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Pilot: Odfláklé. Že příběhově půjde o béčko jsem čekal, ale že i dialogy a hlášky budou tak mimo to už ne. Režie mizerná, sek táta umře, sek seznamování, sek nová jednotka, sek finální akce. Záporák mizerný, to to nemohli přehodit tak, aby Norman Reedus byl ten hlavní? Hlavní hrdina nesympatický. Naštěstí parťáci jsou na tom o dost líp a sestřenice serfařka je aspoň kostl. Akce je docela povedená i když někdy nepřehledná až běda a nejlepší pasáže jsou ty, které zabírají pláže, Hawaj při západu slunce, při východu slunce, jen tak ve dne, jen tak v noci. Dám tomu ještě šanci a pilot budu brát jako povinou představovačku, ale zatím spíš zklamání.... Lepší se. Konečně to má tempo a drží to u sebe. A Peter Stormare! ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

První sezóna "Hawaii Five-0" byla povedená (sympatičtí hrdinové, líbivé akční scény, ironií násáklé dialogy), a i když začalo tempo v průběhu série trošku pokulhávat, parádní závěr vše napravil. A série druhá? Snad s výjimkou povedeného úvodního dílu ji lze popsat jako nekončící přešlapování na místě, které je sem tam "okořeněno" čímsi, co spadá spíše do žánru sci-fi než krimi (více se rozepisovat nebudu, mohly by to číst děti), a po zhlédnutí všech čtyřiadvaceti promo videí ke třetí řadě se situace nemění, leda ještě zhoršuje. Je to smutné, ale jediným východiskem se zdá být (krom veřejné popravy scénáristů) odpravení jednoho ze stálých členů "nesmrtelné čtveřice", a to čím dříve, tím lépe. P.S.: Poslední série je už de facto nekoukatelná. P.P.S.: Sledovat na proma k nadcházejícím epizodám je ztráta času, neboť jsou sestříhána tak, že dychtivě čekáte něco, co tam ve finále vůbec není. ()

Reklama

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Skoncila som niekde pocas asi tretej sezony. Nahodne som potom pozrela uz len s05e19 a aj ked ma neboleli oci, ziadna vyhra. A polku casu som si len hovorila "to by v reale neurobil ani omylom". // Dej: Na Havaji je vytvorena samostatna jednotka s cielom Havaj precistit od zloduchov. Ma podporu guvernerky i v menej ortodoxnom postupe velitela. Pilot: No, nejak sa dokopy dat museli. Tazko sudit, uvidi sa podla regulernych epizod, vyzera pomerne kvalitne. Hl. hrdina je charizmaticky. A je sranda vidiet Dae Kima opat pred znamymi zelenymi vrchmi Havaja. :) Zatial do 1x18: Celkom chytilo. Podozrievam sa ale, ze bez O'Laughlina by som nesledovala. ()

sssssycak 

všechny recenze uživatele

Upoutávky na TV Prima slibovaly velkolepou akční podívanou, revoluci v kriminálních seriálech. Očekával jsem dějově propojené díly, kdy se bude řešit velkolepá story napříč sérií a mimoděk se sem tam v epizodě chytne i nějaký ten mrzák-zločinec, což stejně povede k onomu velkolepému vyřešení jednoho případu. Ale bohužel nestalo se tak. Jen nevím, kde je chyba. Jestli ve mně, nebo v upoutávkách na Primě, každopádně jsem po 7 epizodách pouze velkolepě zklamán. Máme tu další obyčejnou kriminálku, které není potřeba. To už mohli rovnou natočit další řadu CSI... tam jsou alespoň zajímavé metody a postupy vyšetřování, zatímco tady vždycky chytnou pachatele z ničeho. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Právě sháníme veřejnýho obhájce, ale nikdo nechce hájit blbce." Tak se budu hájit sám. Mně se to totiž nelíbilo. Vlastně líbilo, protože je to báječně barevný, tým je složenej z nádhernejch lidí a Kono Kalakaua je schopná hrát hlavní roli v mým vlhkým snu. Jen je to takový povrchně blbý. Ale když přijmu základní pravidlo, že Hawaii Five-0 je víc než FBI, tak to celý začíná dávat smysl. No spíš nezačíná, ale hezky to vypadá, občas to nabídne vtípek a chrání to práva žraloků na sežrání surfařů. Takže respekt. ()

Galerie (2 117)

Zajímavosti (15)

  • V 19. epizodě 2. série a 2. epizodě 3. série se coby August March objevuje Edward Asner, který stejnou postavu ztvárnil i v původním verzi seriálu Hawaii Five-O (od r. 1968). (Zdroj: tv.com, tvline.com) (drakodlak)
  • V tomto dílu se objeví soukromý detektiv Thomas Magnum (Jay Hernandez) s kolegyní Juliette Higgins (Perdita Weeks). Thomas Magnum je konzultantem spisovatele Robina Masterse a jezdí jeho Ferrari. Celá řada dialogů pak odkazuje k Robinu Mastersovi a Higginsovi z původního seriálu Magnum z roku 1980, který se také odehrával na Havaji. (Gyl)
  • V původní verzi seriálu z roku 1968 byly postavy guvernéra a Kono muži. V této podobě je však ztvárnilz ženy. (J*A*M*A*L)

Související novinky

Zemřel herec Tom Sizemore

Zemřel herec Tom Sizemore

04.03.2023

Z kalifornského Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku jednašedesáti let totiž odešel americký herec Tom Sizemore. Zprávu o skonu médiím potvrdil hercův zástupce Charles Lago. Sizemore byl v… (více)

Zemřel herec Hal Holbrook

Zemřel herec Hal Holbrook

02.02.2021

V požehnaném věku 95 let odešel 23. ledna americký herec nominovaný na Oscara, Hal Holbrook. Zprávu včera předala deníku New York Times jeho osobní asistentka Joyce Cohen. Holbrook se narodil se v… (více)

Reklama

Reklama