Reklama

Reklama

Havaj 5-0

(seriál)
Trailer 1
USA, (2010–2020), 169 h 11 min (Minutáž: 41–44 min)

Režie:

Bryan Spicer, Peter Weller, Jerry Levine, Maja Vrvilo, Larry Teng (více)

Hrají:

Alex O'Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim, Grace Park, Chi McBride, Masi Oka, Taylor Wily, Jorge Garcia, Ian Anthony Dale, Meaghan Rath, Beulah Koale (více)
(další profese)

Série(10) / Epizody(240)

Havaj 5-0 je novým seriálem, navazujícím na legendární seriál o malé elitní jednotce se speciálním pověřením, jejímž úkolem je vymýtit zločin z Havajských ostrovů.
Detektiv Steve McGarrett, oceněný námořní důstojník se vrací na ostrov Oahu, aby vyšetřil vraždu svého otce. Guvernérka mu nabídne, aby sestavil vlastní tým. S vlastními pravidly, absencí byrokracie a její plnou podporou má odstranit veškeré stopy zločinu. Ke Stevovi se přidává detektiv Danny “Danno” Williams, policista, který se nedávno přestěhoval z New Jersey. Ačkoliv preferuje mrakodrapy před písčitými břehy, jeho prioritou je bezpečná Havaj pro jeho osmiletou dceru, která zde žije se svou matkou. Přidává se Chin Ho Kelly, bývalý policejní detektiv a přítel Stevova otce, který byl nespravedlivě obžalován z korupce a přemístěn na pozici bezpečnostní hlídky. Posledním členem je Chinova sestřenice Kono Kalakauaová - krásná a bezprostřední dívka, čerstvá absolventka policejní akademie, která se sebevědomě chce zařadit mezi policejní elitu. Steve rovněž urovnává pošramocený vztah se svou sestrou Mary Ann a postupnými krůčky se dostává ke svému cíli - pomstě smrti svého otce. (Universal Channel)

(více)

Videa (197)

Trailer 1

Recenze (125)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 10/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Akce 8/10/// +velice sympatické obsazení, každého z hlavní čtveřice si zamilujete, nebo alespoň oblíbíte, téměř v každé části hostuje nějaká známá tvář, mě osobně třebas těší vidět po letech Larisu Oleynik, seriál má silné hlavní záporáky a v pozadí zajímavý příběh hlavní postavy, v každé části si vychutnávám krásné prostředí Havaje, zaujme hudba, především pak ta tématická, často tu vidíte výbornou akční stránku a nechybí humor -možná mi trochu vadí, že se tu najde pár slabších částí a téměř vždy mi přijde, že případ vyřešili snadno a rychle/// Po první sérii spíš větší spokojenost než malá. Sice to není úplně top seriál na pět hvězdiček, přesto je to hodně výborný a v moha směrech povedený kousek. Především pak závěrečná epizoda první řady je bombastická. Do začátku druhé řady to asi nevydržím./// Celkem 80%/// ()

divak84 

všechny recenze uživatele

Dal jsem si tři díly, abych byl "oprávněný" alespoň zkraje ohodnotit. Ničím nový, obyčejný detektivní seriál. Caana mám strašně rád, pilot se mi tak nějak libil, ale jinak to není nic po čem bych musel toužit. Hawaii (resp. nějaké "letní" letovisko je již tak ohrané tema - že je až hřích točit něco ve stejném stylu jako High Tide, Nick Slótr, Miami Heat, Accapulco Heat a nepřijit s ničím novým... Nudný bolehlav ()

Reklama

Ivoman 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem první sérii a na další se rozhodně dívat nebudu. Seriál je podivnou slátaninou divných a divnějších policistů s prvotřídním vybavením. Hláškami suchými jako Martini a ještě suššími projevy mimiky. Scott Caan se na policisty prostě nehodí. Jestli jste příznivci Kriminálek NY, LV apod., tak si ušetřete čas a jukněte jen na pár dílů z první série a bude vám vše jasné. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tak sem si tuhle akcí ,´´nabitou´´ pecku rozkoukal a i když má sympatické obsazení a ještě sympatičtějšího režiséra,slibovaná pecka se nekoná.Rutinní detektivní příběhy,žádný opravdu napínavý případ se zatím nedostavil,akce..ehmm teda jako že kde se všechna ta slibovaná akce schovává???Prostě další tuctová kriminálka,která může nabídnout pouze malé osvěžení v hezkých lokacích,sympatických hercích a hláškám ústřední dvojice detektivů,ale příběhově nůďo :-) 60%. ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Otrasné dialógy a neuveriteľné naivné zápletky, ale prekvapivo sa to dobre pozerá. Medzi hercami máme jedného bývalého upíra, jednu cylonku, jedného stroskotanca a jedného Dannyho parťáka. Má to taký coolový, aj keď mainstreamový look a akcia vôbec nie je najhoršia. Ja hovorím, že keď chceš natočiť zle napísaný remake starého klišé, nech aspoň vyzerá cool:-) ()

Galerie (2 117)

Zajímavosti (14)

  • V 19. epizodě 2. série a 2. epizodě 3. série se coby August March objevuje Edward Asner, který stejnou postavu ztvárnil i v původním verzi seriálu Hawaii Five-O (od r. 1968). (Zdroj: tv.com, tvline.com) (drakodlak)
  • Pilotní díl měl americkou premiéru v září 2010, shlédlo jej 14,2 milionu diváků a stal se nejsledovanějším programem dne. [Zdroj: TV Max] (hippyman)

Související novinky

Zemřel herec Tom Sizemore

Zemřel herec Tom Sizemore

04.03.2023

Z kalifornského Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku jednašedesáti let totiž odešel americký herec Tom Sizemore. Zprávu o skonu médiím potvrdil hercův zástupce Charles Lago. Sizemore byl v… (více)

Zemřel herec Hal Holbrook

Zemřel herec Hal Holbrook

02.02.2021

V požehnaném věku 95 let odešel 23. ledna americký herec nominovaný na Oscara, Hal Holbrook. Zprávu včera předala deníku New York Times jeho osobní asistentka Joyce Cohen. Holbrook se narodil se v… (více)

Reklama

Reklama