foto

Izabela Schenková

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Po hlavě... do prdele
1992 Panelák (TV film)
1991 Černošský pánbůh a Cikánská Carmen na Chmelnici (divadelní záznam)
1990 V žáru královské lásky
1989 Romance o vodníkovi (TV film)

TV seriály

2004 Agentura Puzzle (TV seriál)
Strach (E03)
Přízrak (E02)
Pohřeb (E01)

Dokumentární

2006 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Jana Potměšila (S01E18)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace