foto

Izabela Schenková

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Po hlavě... do prdele
1992 Panelák (TV film)
1990 V žáru královské lásky
1989 Romance o vodníkovi (TV film)

TV seriály

2004 Agentura Puzzle (TV seriál)
Strach (E03)
Přízrak (E02)
Pohřeb (E01)

Dokumentární

2019 Jan Potměšil: Nikdy bych neměnil (TV film)
2006 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Jana Potměšila (S01E18)

Divadelní záznam

1991 Černošský pánbůh a Cikánská Carmen na Chmelnici (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky