foto

Cliff Dorfman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Criminal Empire for Dummy's
The Crow
2011 Warrior
2006 Shoot

TV seriály

2004 Vincentův svět (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2006 Holky jdeme na to aneb putování tučňáků
Shoot
2002 Červený drak
2000 David Cassidy Story, The (TV film)
1997 Friends 'Til the End (TV film)
1996 Erotic Confessions: Volume 2
1993 Hra na zradu (TV film)
Pitch, The
Waiter, The

TV seriály

2004 Vincentův svět (TV seriál)
New York (S01E08)
Scéna (S01E07)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
1994 Erotic Confessions (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Kvítko (TV seriál)

Dokumentární

1999 Hollywood: Wild in the Streets

Režijní filmografie

Filmy

2006 Shoot

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace