foto

Fred S. Winston

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1990 Cena za vášeň (TV film) - set dekoratér
1985 Gus Brown and Midnight Brewster (TV film) - set dekoratér
1984 Sladká pomsta (TV film) - set dekoratér
Válka v Las Vegas (TV film) - set dekoratér
1983 Just a Little More Love (TV film) - set dekoratér
Sunset Limousine (TV film) - set dekoratér
1982 Dělej, co umíš (TV film) - set dekoratér
1981 A Gun in the House (TV film) - set dekoratér
Páskové z Los Angeles - set dekoratér
1980 Angel on My Shoulder (TV film) - set dekoratér
Revenge of the Stepford Wives (TV film) - set dekoratér
1979 Jennifer: Příběh jedné ženy (TV film) - set dekoratér

TV seriály

1992 To je vražda, napsala (TV seriál) - set dekoratér
Vražda na Madisonské třídě (S08E22) - set dekoratér
Odznak cti (S08E21) - set dekoratér
Anděl smrti (S08E20) - set dekoratér
další epizody (12)
1991 To je vražda, napsala (TV seriál) - set dekoratér
Seznam Jurije Lermentova (S08E10) - set dekoratér
Tajný výbor (S08E09) - set dekoratér
Vražda v Las Vegas (S08E08) - set dekoratér
další epizody (9)
1990 Get a Life (TV seriál) - set dekoratér
1989 Brand New Life, A (TV seriál) - set dekoratér
1988 Coming of Age (TV seriál) - set dekoratér
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál) - set dekoratér
1986 Me & Mrs. C. (TV seriál) - set dekoratér
To je vražda, napsala (TV seriál) - set dekoratér
Christopher Bundy zemřel v neděli (S02E19) - set dekoratér
Vražda na aukci (S02E17) - set dekoratér
Sud prachu (S02E15) - set dekoratér
další epizody (4)
1985 To je vražda, napsala (TV seriál) - set dekoratér
Tajemný rituál (S02E11) - set dekoratér
Domek na pobřeží (S02E10) - set dekoratér
Fakulta plná skandálů (S02E04) - set dekoratér
další epizody (5)
1984 Airwolf (TV seriál) - set dekoratér
Dreams (TV seriál) - set dekoratér
1982 Newhart (TV seriál) - set dekoratér
Taxi (TV seriál) - set dekoratér
The Road Not Taken (2) (S04E24) - set dekoratér
The Road Not Taken (1) (S04E23) - set dekoratér
Cooking for Two (S04E22) - set dekoratér
další epizody (11)
1981 Best of the West (TV seriál) - set dekoratér
Taxi (TV seriál) - set dekoratér
Fledgling (S04E08) - set dekoratér
Latka the Playboy (S03E20) - set dekoratér
Louie Bumps into an Old Lady (S03E16) - set dekoratér
1980 Taxi (TV seriál) - set dekoratér
Fantasy Borough: Part 2 (S02E24) - set dekoratér
Fantasy Borough: Part 1 (S02E23) - set dekoratér
Art Work (S02E22) - set dekoratér
další epizody (9)
1979 Associates, The (TV seriál) - set dekoratér
Taxi (TV seriál) - set dekoratér
Jim Gets a Pet (S02E14) - set dekoratér
Louie Meets the Folks (S02E13) - set dekoratér
Elaine's Secret Admirer (S02E12) - set dekoratér
další epizody (9)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky