foto

Michael von Rospat

  • nar. 19.1.1935 (84 let)
    Frankfurt am Main, Hessen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Schrotten!
2014 Das Tor zur Welt
2009 Mělčináři
2006 Růže mezi trním (TV film)
2002 Katze von Altona, Die
2000 Polizeiruf 110 - Die Macht und ihr Preis (TV film)
1996 Rosamunde Pilcher: Zvláštní láska (TV film)
1990 Dům na mělčinách (TV film)
1980 Tatort - Hände hoch, Herr Trimmel (TV film)

TV seriály

2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
Immer wieder Sonntag (TV seriál)
Její vrazi (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Hessische Geschichten (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1975 Eigener Herd ist Goldes wert (TV seriál)
PS - Geschichten ums Auto (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky