foto

Eun-sun Han

  • nar. 12.1.1983 (38 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Si, nalio
2017 Balambalambalam
2013 Jonajadeul
Seupai
2012 Kongmojadeul
2011 Natvrdo
2008 Naneun haengbok habnida
2007 Hwaryeohan hyooga
Nae sarang
2006 Biyeolhan geori
Dasepo sonyeo
Oldeumiseu daieori

TV seriály

2018 Miseu hammurabi (TV seriál)
Unmyeonggwa bunno (TV seriál)
Widaehan yuhokja (TV seriál)
2017 Dasi mannan segye (TV seriál)
Keurimineol maindeu (TV seriál)
2016 Chijeuindeoteulaeb (TV seriál)
2015 Manyeoeui seong (TV seriál)
2014 Dakteo yibangin (TV seriál)
2013 Yawang (TV seriál)
2012 Shinsaui poomgyuk (TV seriál)
2006 Jinjja jinjja jyongahae (TV seriál)
2005 Baekmanjangjawa kyeolheunhagi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky