foto

Michael Lehmann

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2021 3 1/2 Stunden (TV film)
2020 Berlín, Berlín: Lolle na útěku
Lindenberg! Mach dein Ding!
2017 Cesta za černými rytíři
Můj bratr Simpel
2015 Heil
Unter der Haut (TV film)
2013 Himmelfahrt - Der Tote auf dem Eis (TV film)
2012 Die Schuld der Erben (TV film)
2011 Hlasy z minulosti (TV film)
Polizeiruf 110 - Zwei Brüder (TV film)
Stankowskis Millionen (TV film)
2009 Anděl hledá lásku (TV film)
Polizeiruf 110: Falscher Vater (TV film)
2006 Die Bullenbraut 2 - Der Tod hat 17 Karat (TV film)
2001 Das Rätsel des blutroten Rubins (TV film)
1999 Doppeltes Dreieck (TV film)

TV seriály

2021 Tod von Freunden (TV seriál)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
Die kleinen Dinge (E08)
Selbstjustiz (E07)
Dämmerung (E06)
další epizody (8)
Policie Hamburk (TV seriál)
Wo ist Luisa? (S02E25)
Ausgeschlossen (S02E24)
Spätfolgen (S02E23)
další epizody (15)
2007 Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Auf Leben und Tod (S02E10)
Luckys letzter Coup (S02E09)
Die türkische Braut (S02E08)
další epizody (28)
2005 Die Abstauber - Herrenjahre sind keine Lehrjahre (TV seriál)
Die Gerichtsmedizinerin (TV seriál)
Per Anhalter in den Tod (S01E04)
Tod aus heiterem Himmel (S01E03)
Die letzte Reise (S01E02)
další epizody (4)
2004 Typisch Mann! (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky