foto

Miroslava Valová

  • nar. 4.5.1940 (80 let)
    Praha, Protektorát Čechy a Morava

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1989 Romance o vodníkovi (TV film)
Zkouška kvality (TV film)
1987 Dům na stará kolena (TV film)
Talismany (TV film)
1986 Bianka Braselli - dáma s dvěma hlavami (TV film)
1985 Mlčení Marie Zvoníkové (TV film)
1984 Jak se rozloučit s Odettkou (TV film)
1982 Jasnovidec (TV film)
Ples na rozloučenou (TV film)
1981 Zločin v chalupě (TV film)
1980 Královská hra (TV film)
1979 Zmizení herce Bendy (TV film)
1978 Za oknem jiskří sníh (TV film)
1977 Děd, otec a syn (TV film)
Smuteční hudba za padlé hrdiny (TV film)
1976 Když vyjí vlci (TV film)
1975 Spodní proud (TV film)
Typicky ženská reakce (TV film)
Tři vstupenky na Strahov (TV film)
1974 Lásky hra osudná (TV film)
Píšťalka pro dva (TV film)
1973 Josefina (TV film)
1972 Zmatky budoucí matky (TV film)

TV pořady

1968 Chvilka poezie (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1989 Romance o vodníkovi (TV film)
1986 Bianka Braselli - dáma s dvěma hlavami (TV film)
1982 Jasnovidec (TV film)
1981 Zločin v chalupě (TV film)
1979 Zmizení herce Bendy (TV film)
1974 Lásky hra osudná (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky