Reklama

Reklama

Cheryl

Cheryl

nar. 30.06.1983 (40 let)
Newcastle upon Tyne, England, Velká Británie

Biografie

Cheryl Cole (Cheryl Ann Cole) je anglická zpěvačka, která se narodila 30.61983 ve Velké Británii. Během dětství předváděla módu, zpívala a vyhrála soutěž v baletu. Už jako malá se objevila v reklamách pro British Gas. Má tři sourozence, a to 2 bratry a jednu sestru. Navštěvovala všeobecně vzdělávací školu, kterou musela dvakrát pozastavit.

V roce 2002 Cheryl uspěla v konkurzu v pořadu PopStar: The Rivals, kterou vysílala TV ITV. Cheryl vyhrála a stala se tak členkou dívčí skupiny Girls Alound. Během kariéry získala skupina šest platinových desek a také nominace na BRIT Awards. Se svojí skupinou se objevila v seriálu Holky z naší školy.

V červnu 2008 byla Cheryl vybrána do pořadu X-Factor jako porotkyně. Pro velký úspěch se stala porotkyní i v roce 2009 a 2010. Během učinkování v X-Factoru byla u Cheryl diagnostikována nemoc malárie a musela být následně hospitalizována v nemocnici.

Cheryl během své kariéry stihla vydat tři sólová alba, ale také natočila dokument s názvem Cheryl Cole: Access All Areas, který popisuje Cheryl a její přípravy na koncertní turné. V roce 2012 dostala malinkou roli ve filmu Jak porodit a nezbláznit se.

Martin "maluti" Svoboda

Herečka

Host

Reklama

Reklama