foto

Michael Mitchell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Masakr na střední škole
2008 Long Island Confidential (TV film)
2007 The Middle (TV film)
2006 Honba za lesním mužem
Krutá vášeň (TV film)
2005 Silver Bells (TV film)
2003 Fenomén 2 (TV film)

TV seriály

2010 V dobrém i zlém (TV seriál)
Joy ve škole (S04E35)
2008 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje vina (S07E07)
2007 Veronica Mars (TV seriál)
Opouštěj staré písně pro nové (S03E17)
Vzkaz ze záhrobí (S03E14)
Řekni, kde ty krysy jsou (S03E10)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
Povolání: Zloděj (TV seriál)
Invaze (TV seriál)
The Key (E17)
The Nest (E15)
Power (E12)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Do vytracena (S04E14)
2005 Rodinná válka (TV seriál)
Like a Virgin (S01E05)
2004 Phil of the Future (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky