foto

Feo Aladag

  • nar. 13.1.1972 (49 let)
    Vídeň, Rakousko

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Berlinale IFF

Tribeca FF

  • 2010 -Cizinka (Nejlepší hraný film)

European Film Awards

  • 2010 -Cizinka (Objev roku - Cena kritiky)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Der Andere - Eine Familiengeschichte (TV film)
2014 Zwischen Welten
2010 Cizinka

TV seriály

2003 Místo činu (TV seriál)
Kolín - Mateřská láska (S34E07)

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2012 Begleiter
2010 Auf Wiedersehen Papa
2008 Hindernisse des Herzens (TV film)
2007 Meine schöne Bescherung
2006 Ein langer Abschied (TV film)
Hospitality
Lucy
2005 Zurück in die Stadt von Morgen (studentský film)
2003 Mit Herz und Handschellen - Bussi für den Mörder (TV film)
2001 Die Bademeister - Busen, Beton, Bieralarm (TV film)
2000 Muž na prodej (TV film)
Zlatý chlapec (TV film)
1998 Frauen lügen nicht
Zur Zeit zu zweit (TV film)
1996 Alles Walzer

TV seriály

2011 Kriminalista (TV seriál)
Smrt gigola (S05E07)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
Dämmerung (E06)
Místo činu (TV seriál)
Exitus (S39E12)
2005 Alles Atze (TV seriál)
Die virtuelle Affäre (S05E02)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Mann gegen Mann (S08E40)
2003 Odvážní andělé (TV seriál)
Červené barety (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Kolín - Mateřská láska (S34E07)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
2001 Mein Leben & ich (TV seriál)
Eine verhängnisvolle Affäre (S01E09)
2000 Bei aller Liebe (TV seriál)
1999 Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
1997 Die Knickerbockerbande (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)

Dokumentární

2004 Co/Ma

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky