foto

Lynette Bernay

  • nar. 18.8.1931
    Bronx, New York City, New York, USA
  • zem. 9.12.2008 (77 let)
    Santa Fe, New Mexico, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1998 Souler Opposite, The
Výkupné za rošťáka (TV film)
1997 Neviditelné komando (TV film)
Přílivová vlna (TV film)
1995 Zoufalé pronásledování
1994 Tajný agent Royce (TV film)
Záhadná Sarah (TV film)
1993 Dům snů
Nezkrotné srdce
Záchvat zuřivosti (TV film)
1992 Bad Channels
Tiché hřmění (TV film)
1990 A Little Piece of Sunshine (TV film)
1980 Angel on My Shoulder (TV film)
1979 Slib

TV seriály

1990 Zrozen ze síly blesku (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
1985 Sara (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1974 Lenny
1973 Steelyard Blues
1971 Jeď, řekl
1962 Night of Evil
1961 Jáma a kyvadlo
1960 Valley of the Redwoods
1958 Ghost of the China Sea
I Bury the Living
1957 The Saga of the Viking Women and Their Voyage to the Waters of the Great Sea Serpent
1956 Rock Around the Clock

TV seriály

1963 Burke's Law (TV seriál)
1959 Coronado 9 (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Flight (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 M Squad (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Telephone Time (TV seriál)
1955 Highway Patrol (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1952 The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace