Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nebezpečný Dan O'Dare (Paul Hipp), najkontroverznejší DJ pôsobiaci v rádiu, momentálne vysiela v rádiu KDUL. Práve toto rádio si vybrala dvojica mimozemšťanov Cosmo a Lump pre svoje plány obsadiť ho a následne sa pomocou vysielania zmocniť prekrásnych poslucháčok, zmenšiť ich a teleportovať na svoju domovskú planétu. (beso74)

Recenze (4)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Bad channels je děsná vykopávka. A navíc totální šílenost, co by jste taky čekali od béčkové společnosti Full moon. Ale zase se mi potvrzuje že Nicolaou neumí pořádně režírovat, některé scény byly děsně chaotické. Efekty zato byly běkně béčkové, pozor nehodnotím to jako mínus, dodaly na takové pohodové atmosféře. Nápad na takovýhle film je poměrně šílený. Ale nejhorší věc ve filmu je hudba, taková děsně otravná. A ani maska mimozešťana moc nepotěšila. Tenhle film je pro fanoušky béček, ostatní to asi neocení. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Viac ako Full Moon Entertainment, mi to pripomína Tromu. Prečo? Má to imbecilnejší námet, ako väčšina produkcie tejto spoločnosti Charlesa Banda. A hlavne je to bláznivejšie a vtipnejšie ( vo viacerých scénach nechcene ). Ďalej je to len prehliadka ro(c)kovej scény vtedajšej doby a občasne aj dobrých trikových nápadov. V tomto prípade málo. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Príšerný film,totálna hlúposť.Sci-fi komédia,ale úplne dementná.Neviem čo mohlo viesť tvorcov tejto stupidnej sr..ky to natočiť.Jedná hviezdička je len za muziku,nie za film.Kapela tam hrá hudbu od známej rockovej skupiny Blue Oyster Cult.Najprv som si myslel že je to nejaká rock´n´rollová fantázia,ale potom som prišiel na to,že je to hnoj.Tomuto filmu sa treba vyhnúť za každú cenu.Všetko možné,len toto nie.To už radšej budem pozerať na sovietsky film Lenin v Poľsku ako na ten stupidní hnoj. ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Co na to říct? Nuda. Některé filmy z produkce Full Moon jsou skvělé, ale tohle je skoro odpad. Fakt o fous. Film nudí, a naprosto nezajímavý námět, zaujalo mě pár scén s tím mimozemšťanem, ale ani to nebyla žádná sláva. ()

Reklama

Reklama