foto

Robert Gillespie

  • nar. 9.11.1933 (87 let)
    Lille, Nord, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Peterloo
2017 Lost in London
1995 The Last Englishman (TV film)
1979 Zajatec na Zendě
1978 Oddíl 10 z Navarone
The Thirty-Nine Steps
1976 At the Earth's Core
1974 Barry McKenzie Holds His Own
1973 The National Health
1972 Rentadick
Vzhůru na frontu
1971 Catch Me a Spy
Dad's Army
The Magnificent Seven Deadly Sins
Uťatá hlava
1970 Vile Bodies (TV film)
1969 Frankenstein Must Be Destroyed
1968 Inspektor Clouseau
Otley
1963 Siege of the Saxons
1962 They Hanged My Saintly Billy

TV seriály

2007 M.I.High (TV seriál)
1993 Bonjour la Classe (TV seriál)
1991 So You Think You've Got Troubles (TV seriál)
1988 Blind Justice (TV seriál)
1983 Starting Out (TV seriál)
1980 Sherlock Holmes i doktor Watson (TV seriál)
1979 Agony (TV seriál)
Jen když se směju (TV seriál)
Room Service (TV seriál)
1978 Born and Bred (TV seriál)
Leave It to Charlie (TV seriál)
Return of the Saint (TV seriál)
Soft Touch, A (TV seriál)
1977 Galton & Simpson Playhouse, The (TV seriál)
Midnight Is a Place (TV seriál)
Premiere (TV seriál)
Robin's Nest (TV seriál)
Roof Over My Head, A (TV seriál)
Rosie (TV seriál)
1976 Fall and Rise of Reginald Perrin, The (TV seriál)
George & Mildred (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Couples (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
Survivors (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Happy Ever After (TV seriál)
It Ain't Half Hot Mum (TV seriál)
No Strings (TV seriál)
Porridge (TV seriál)
Rising Damp (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Marked Personal (TV seriál)
Warship (TV seriál)
Whatever Happened to the Likely Lads? (TV seriál)
1972 Komisař Van der Valk (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
1971 Keep It in the Family (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
Tottering Towers (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
His and Hers (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Happy Ever After (TV seriál)
Mr. Digby Darling (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
The Liver Birds (TV seriál)
Up Pompeii! (TV seriál)
1967 The Further Adventures of Lucky Jim (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
1966 Beggar My Neighbour (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
Moonstrike (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
1962 Hugh and I (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Doctor Knock (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Paul of Tarsus (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Jesus of Nazareth (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1949 The Life of Riley (TV seriál)

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky