foto

Cornelia Heyse

  • nar. 1957
    Meiningen, Thüringen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Tatort - Der feine Geist (TV film)
2020 Polizeiruf 110: Söhne Rostocks (TV film)
2018 Der Besuch
2015 Místo činu - Berlín: Kurýr (TV film)
2013 Blutsschwestern - Jung, magisch, tödlich (TV film)
2010 Daniels Asche
2001 Traum im Herbst (TV film)
1998 Tatort - Der zweite Mann (TV film)

TV seriály

1994 Ärzte (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky