foto

Johnny Yune

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Weseuteon aebinyu
1987 Říkají mi přece Bruce
1985 Gidget's Summer Reunion (TV film)
1982 Říkají mi Bruce
1981 Tajný závod

TV seriály

2004 Leobeu seutori in Habeodeu (TV seriál)
1977 M*A*S*H (TV seriál)
Kamarádi ve zbrani (2) (S06E14)
Kamarádi ve zbrani (1) (S06E13)
1976 M*A*S*H (TV seriál)
Vymítání (S05E13)
Únos Margarety Houlihanove (S05E07)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace