foto

Vladimír Oktavec

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Vzpoura (TV film)
Za nepřátelskou linií
2000 Dračí srdce 2
1994 Noc lukostřelce
1993 Le frère trahi (TV film)
1988 Dirigent (TV film)
1983 Zrelá mladosť

TV seriály

2018 Detektív Dušo (TV seriál)
Zmiznutá (E05)
2015 Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 11 (S01E11)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)
2009 V mene zákona (TV seriál)
2008 Kutyil s.r.o. (TV seriál)
Panelák (TV seriál)
1991 Štúrovci (TV seriál)
1984 Povstalecká história (TV seriál)
Augustové dni (E05)
Obrat (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace