foto

Arne Dammann

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2020 Polizeiruf 110: Söhne Rostocks (TV film)
2019 Tatort - Tschill Out (TV film)
2018 Bier Royal (TV film)
Matula - Der Schatten des Berges (TV film)
Polizeiruf 110 - Für Janina (TV film)
Polizeiruf 110 - Kindeswohl (TV film)
2017 Ein Lächeln nachts um vier (TV film)
Matula (TV film)
Polizeiruf 110 - In Flammen (TV film)
Tatort - Auge um Auge (TV film)
2015 Letzte Ausfahrt Sauerland (TV film)
Polizeiruf 110 - Sturm im Kopf (TV film)
2014 Der Hafenpastor und das graue Kind (TV film)
Immer wieder anders (TV film)
Mord in Aschberg (TV film)
Tatort - Mord ist die beste Medizin (TV film)
2013 Engel der Gerechtigkeit - Ärztepfusch (TV film)
Polizeiruf 110 - Zwischen den Welten (TV film)
Poslední léto (TV film)
2012 Láska s vůní máty (TV film)
Mörderische Jagd (TV film)
Polizeiruf 110 - Einer trage des anderen Last (TV film)
Polizeiruf 110 - Stillschweigen (TV film)
2011 Polizeiruf 110 - ...und raus bist du! (TV film)
Polizeiruf 110 - Feindbild (TV film)
2010 Die Toten vom Schwarzwald (TV film)
Katie Fforde: Slavnostní okamžik (TV film)
Král zlodějů (TV film)
Mein Song für Dich (TV film)
Místo činu: Brémy - Milovaná (TV film)
Wie ein Licht in der Nacht (TV film)
2009 Místo činu: Brémy - Vraždy z lásky (TV film)
Tatort - Familienaufstellung (TV film)
Tatort - Tempelräuber (TV film)
2008 Die Sache mit dem Glück (TV film)
Eine Nacht im Grandhotel (TV film)
Fleisch ist mein Gemüse
Mörderischer Norden - Der Tote in der Mauer (TV film)
2007 Africká romance (TV film)
Beim nächsten Kind wird alles anders (TV film)
Einfache Leute (TV film)
Fürchte dich nicht (TV film)
Liebling, wir haben geerbt! (TV film)
Místo činu: Brémy - Doutnající oheň (TV film)
Theo, Agnes, Bibi und die anderen (TV film)
Vertraute Angst (TV film)
2006 Die Abrechnung (TV film)
2005 Alpenglühen - Liebe versetzt Berge (TV film)
Heimliche Liebe - Der Schüler und die Postbotin (TV film)
Mutter aus heiterem Himmel (TV film)
Místo činu: Brémy - Šeherezáda (TV film)
Tatort - Requiem (TV film)
2004 Außer Kontrolle (TV film)
Das Falsche Opfer (TV film)
Tatort - Abschaum (TV film)
2003 Herz ohne Krone (TV film)
Osudný jackpot (TV film)
2002 Die Rosenkrieger (TV film)
Eva Blond I: Vrah vynáší rozsudek (TV film)
Křišťálová princezna (TV film)
Rosamunde Pilcherová: To hlavní je láska (TV film)
2001 Das Geheimnis der Mittsommernacht (TV film)
Duhový had (TV film)
Küss mich, Tiger! (TV film)
Místo činu: Brémy - Nenápadná žena (TV film)
Na druhém konci duhy (TV film)
Rodinné sídlo (TV film)
Wilder Kaiser - Der Verdacht (TV film)
2000 Kein Weg zurück (TV film)
Lebenslügen (TV film)
Rosamunde Pilcherová: Volání minulosti (TV film)
Tatort - Die Möwe (TV film)
Zlatý chlapec (TV film)
1999 Bangkok - Ein Mädchen verschwindet (TV film)
Delta Team - Auftrag geheim! (TV film)
1998 Der kleine Dachschaden (TV film)
Die Unschuld der Krähen (TV film)

TV seriály

2020 Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Dinge des Lebens (E09)
2019 Kommissarin Heller (TV seriál)
Herzversagen (E09)
2018 Kommissarin Heller (TV seriál)
Vorsehung (E08)
Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Waidmannsheil (E06)
Sandy (E05)
Die Bergretter (TV seriál)
Verbotene Liebe (S10E06)
Letzte Hoffnung (S10E05)
Der gekaufte Winter (S10E03)
další epizody (4)
2017 Bruder – Schwarze Macht (TV seriál)
Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Mrtvý v moři (E04)
Tajemství Estonie (E03)
Die Bergretter (TV seriál)
Winterkind (S09E06)
Entscheidung im Eis (S09E05)
Mutterliebe (S09E04)
další epizody (6)
2016 Kommissarin Heller (TV seriál)
Nachtgang (E06)
Hitzschlag (E05)
Die Bergretter (TV seriál)
Schneeblind (S08E06)
Zu kurz gekommen (S08E05)
Der Termin (S08E04)
další epizody (6)
2015 Kommissarin Heller (TV seriál)
Schattenriss (E04)
Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Stará kletba (E02)
Die Bergretter (TV seriál)
Atemlos (S07E06)
Losgetreten (S07E05)
Zwischen Himmel und Hölle (S07E04)
další epizody (6)
2014 Kommissarin Heller (TV seriál)
Der Beutegänger (E02)
Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Kapitán Hook (E01)
Die Bergretter (TV seriál)
Abgeschnitten (S06E06)
Gefangen im Eis (S06E05)
Wettersturz (S06E04)
další epizody (6)
2013 Vraždy na severu (TV seriál)
Na útesu (S02E01)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
Lübecký roh (S01E16)
Rakev pro dva (S01E15)
Skrblíkova smrt (S01E14)
další epizody (14)
2011 Der Tatortreiniger (TV seriál)
Nicht über mein Sofa (S01E03)
Ganz normale Jobs (S01E01)
2010 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Koňské síly (S01E12)
Hrdličky (S01E11)
Kočičí trápení (S01E10)
další epizody (12)
2009 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Schwarzer Engel (E06)
Der sterbende Dandy (E05)
2008 Zur Sache, Lena! (TV seriál)
Der Aufbruch (E04)
Die Heimkehr (E03)
Das Vermächtnis (E02)
další epizody (4)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Sommerzeit (E04)
An einem einsamen Ort (E03)
2007 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Näher als du denkst (E02)
Den du nicht siehst (E01)
2001 Specialisté na vraždy (TV seriál)
Phönix aus der Asche (S03E05)
Todesengel (S03E03)
Jungfrauenschnaps (S03E01)
2000 Specialisté na vraždy (TV seriál)
Das letzte Kapitel (S02E08)
Spiegelbilder (S02E07)
Der Lebensretter (S02E06)
další epizody (8)
1999 Delta Team - Auftrag geheim! (TV seriál)
Wilder Kaiser (TV seriál)
1998 Die Kinder vom Alstertal (TV seriál)
Kartoffelfeuer (S01E12)
Hey, Kiki (S01E01)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
Die Schneekönigin (S01E08)
Gier (S01E07)
Der Drache (S01E06)
další epizody (8)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1994 Správná dvojka (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
Její vrazi (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Donauprinzessin (TV seriál)
1991 Neues vom Süderhof (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky