foto

Rich Halke

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Littlest Pet Shop: Náš kouzelný svět (TV seriál)
2007 Správná pětka - na stopě (TV seriál)
1996 Život s Louiem (TV seriál)
How to Succeed in Washington Without Really Trying (S02E05)
1995 Misery Loves Company (TV seriál)
1994 Krok za krokem (TV seriál)
Zrodila se hvězda (S03E17)
1993 Krok za krokem (TV seriál)
Potrestaný zloděj (S03E04)
Pokušení (S02E15)

TV pořady

1994 ABC Sneak Peek with Step by Step (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky