Reklama

Reklama

Krok za krokem

(seriál)
Komedie / Rodinný / Romantický
USA, (1991–1998), 58 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Tony Askins

Hrají:

Patrick Duffy, Suzanne Somers, Sasha Mitchell, Bronson Pinchot, Staci Keanan, Angela Watson, Christopher Castile, Brandon Call, Josh Byrne, Christine Lakin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Zatímco manželé Carol a Frank se mají rádi, jejich děti z prvních manželství se upřímně nenávidí a dělají si samé naschvály. (oficiální text distributora)

Recenze (847)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Kdo si ještě pamatuje nedělní podvečery na ČT1 strávené s tímhle seriálem o poněkud početné a víceméně nesourodé rodince Lambertových-Fosterových, určitě mi potvrdí, že je to skvělá zábava nejen pro děti. Vím o čem mluvím, protože jsem vyrůstal "spolu" s hlavními hrdiny a stírací hlášky, obzvlášť ze strany mojí oblíbenkyně Dany (která opravdu s věkem zrála jako víno, co do vtipu i do krásy) jsem si naplno užil až teď, při opakování. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jeden zo sitcomov na ktorých som vyrastal. Videl som to komplet a možno aj niekoľkokrát. Najviac ma bavila 2-5 séria. To bolo zlaté obdobie. Kouďák bol proste frajer. Ten Francúz Jean Luc, ktorý ho nahradil bol proste katastrofálne nevtipná postava. Pritom Bronson Pinchot dokázal byť v iných seriáloch vtipný. Našťastie hlavné postavy sa vydarili. Jak rodičia. Pohodový Frank a sexica Carol, tak aj deti. Lenivec J.T. (Brandon Call mi chýba a škoda, že to po seriály nadobro zabalil), šprt Mark, budúca kráska Al alebo panovačná Dana. Nezaujala ma len hlúpa Karen a nevýrazný Brendan u ktorého mi nevadilo, že sa v poslednej sérii bez jedinej zmienky vyparil. Z neskorších postáv ma ešte bavil Rich Halke a kráska Samantha Milano s ktorou chodil J.T.. Vtipy v seriály boli jednoduchšie, ale fungovali. Jediné, čo ma sralo už od začiatku bola tá snaha neústále morálne poučovať, aby to hneď zhodili nejakým vtipom vďaka čomu to poúčanie pôsobilo, že tam je nasilu. Dnes by som už nevydržal sledovať ani jeden diel, ale za dávnych čias to bol príjemný sitcom a CZ dabing sa vydaril. 6/10. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jeden ze seriálů, který když jsem byl malý jsem sledoval strašně rád a stále dokola. Rodinka je to vcelku zajímavá a celkem i veliká a tak je jasný, že o hádky neni nouze. Sice jsem si nezvykl na všechny členy rodiny, ale jasný je, že táta Frank je nejcharismatičtější osobnost v jejich rodince, a na něm se seriál celkově upíná. Bohůžel v dalších sériích je seriál pouhé omýlení toho samého a už je to celkem nuda. (73%) ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Přespříliš moralizující sitcom, co sám sebe na konci každé části až neuvěřitelně shazuje nemůže dostat plné hodnocení. I když humorná složka je dobrá, byť nepůvodní. Tvůrci převedli (čti vykradli) osnovu ve Státech podstatně slavnějšího seriálu Plný dům (občas je to plagiátorství až nesnesitelné - viz. malá Lily), ale vytvořili mnohem specifičtější postavy. Právě výkony těchto rozmanitých typů (především Staci Keanan) vytvořili takovou zábavu, která boří i klišé děje. Úroveň mírně poklesla odchodem Sashy Mitchella, který byl obviněn za drogy a napadení manželky, což je zajímavá skutečnost. Dokazuje to, že celý tenhle seriál je jen pohádka, sen. Ale moc příjemný sen. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

V konečnom dôsledku žiaľ skrz naskrz priemerný sitcom, ktorý kedysi neodmysliteľne patril k televíziám v Čechách či na Slovensku ale nielen zub času ho nahlodal. Kvôli sympatickým charakterom (Cody jasne vedie) som ho sám kedysi sledoval pravidelne a bavil sa na ňom ale kolísajúca úroveň humoru a po čase už veľmi únavné morálne ponaučenia na záver si vybrali svoju daň. Nanapravili to už ani posledné série, ktorých kvalita sa s tým najlepším zo seriálu nemohla rovnať ani náhodou. A nakoľko ide o schématickú, hoc príjemnú rodinnú zábavu, je mi vlastne záhadou, prečo u nás Krok za Krokom až tak skultovnel. ()

Galerie (926)

Zajímavosti (188)

  • Po společném účinkování v seriálu Dallas (od r. 1978) Sasha Mitchell (Cody) vřele poděkoval Patricku Duffymu (Frank) za to, že mu zajistil roli v tomto seriálu. Duffy mu odpověděl, že ani nevěděl, že byl Mitchell obsazen. (Roby)

Související novinky

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama