foto

Eric Petitjean

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 La Fille du loup maigre
2003 Mata Hari, la vraie histoire (TV film)
2002 Propustka
Un petit Parisien (TV film)
2000 Tontaine et Tonton (TV film)
1999 Le schpountz
Venuše, salon krásy
1998 La mort du Chinois
1996 Enfants de salaud
1995 La place royale (TV film)
Tisíce

TV seriály

2005 Elodie Bradford (TV seriál)
Les crimes étaient presque parfaits (E02)
2002 Père et maire (TV seriál)
2001 Commissariat Bastille (TV seriál)
1997 Maigret (TV seriál)
Maigret a mrtvý ve vaně (E27)
1996 Julie Lescautová (TV seriál)
Revolver na úvěr (S05E02)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky