foto

Sara Giraudeau

  • nar. 1.8.1985 (35 let)
    Boulogne-Billancourt, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Adieu Monsieur Haffmann
2020 Médecin de nuit
Přípitek
2019 Les Envoûtés
Překladatelé
Si tu vois ma mère (TV film)
2017 Chovatel
Et mon coeur transparent
2016 Papa ou maman 2
Prodavač
2015 Les Bêtises
Rosalie Blum
2014 Kráska a zvíře
2013 Billy a Buddy
Denis
2010 Colombe (TV film)
Imogène McCarthery
2009 Paměti nespořádané dívky
Évasion, L' (TV film)
2008 Marie et Madeleine (TV film)
Poissons marteaux, Les (TV film)
1996 Rozmary řeky

TV seriály

2020 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 10 (S05E10)
Episode 9 (S05E09)
Episode 8 (S05E08)
další epizody (10)
2019 Criminal: Francie (TV seriál)
Émilie (E01)
Calls (TV seriál)
Souvenirs audio (S02E04)
2018 50 nuances de Grecs (TV seriál)
Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 10 (S04E10)
Episode 9 (S04E09)
Episode 8 (S04E08)
další epizody (8)
2017 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
další epizody (9)
2016 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
další epizody (9)
2015 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2010 Le roi, l'écureuil et la couleuvre (TV seriál)

Dokumentární

1987 La Nuit des Molières (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 La grande librairie (TV pořad)
2005 Les grands du rire (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky