foto

Sara Giraudeau

  • nar. 1.8.1985 (33 let)
    Boulogne-Billancourt, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Les traducteurs
2018 Les amis des amis
2017 Et mon coeur transparent
Petit Paysan
2016 Papa ou maman 2
Prodavač
2015 Les bêtises
Rosalie Blum
2014 Kráska a zvíře
2013 Billy a Buddy
Denis
2010 Colombe (TV film)
Imogène McCarthery
2009 Paměti nespořádané dívky
Évasion, L' (TV film)
2008 Marie et Madeleine (TV film)
Poissons marteaux, Les (TV film)
1996 Rozmary řeky

TV seriály

2018 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 10 (S04E10)
Episode 9 (S04E09)
Episode 8 (S04E08)
další epizody (8)
2017 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
další epizody (9)
2016 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
další epizody (9)
2015 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2010 Le roi, l'écureuil et la couleuvre (TV seriál)

Dokumentární

1987 La nuit des Molières (TV seriál)

TV pořady

2008 La grande librairie (TV pořad)
2005 Les grands du rire (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace