Reklama

Reklama

Prezidentova žena

  • Francie Bernadette (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Catherine Deneuve hraje ve filmu Prezidentova žena manželku Jacquese Chiraca Bernadette. Když se Jacques Chirac v roce 1995 stane prezidentem, Bernadette očekává, že bude její celoživotní mravenčí práce v pozadí konečně odměněna. Místo toho ji ale čeká odsun na druhou kolej, protože Elysejskému paláci nepřijde dostatečně reprezentativní. To se ale Bernadette vůbec nelíbí. Proto se rozhodne jednat a své místo na výsluní si vydobýt! (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (2)

alisek87 

všechny recenze uživatele

Příběh je hodně volně postaven na událostech, ale musím říci, Francouzi umí. Smála jsem se skoro většinu času, sice to komedie není, ale tak dobře jsem se opravdu u filmu už dlouho nebavila. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Některé jednotlivé scény/skeče jsou opravdu skvělé (a humorné, celé je to hodně odlehčené, nečekejte klasické drama a už vůbec ne životopisný snímek, reálie jsou dost volné), ale jako celek to úplně nefunguje. Catherine Deneuve je skvěle minimalistická a k jejímu pojetí postavy se to opravdu hodí. Je to spíš výpověď ženy svojí generace, která si tak nepatrně revoltuje se smyslem pro humor, místy zábavně, ale je to trochu odnikud nikam. (Viděno v rámci 26. Festivalu francouzského filmu) 65% ()

Reklama

Galerie (15)

Reklama

Reklama