foto

Jiří Bálek

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

TV seriály

2013 Méďové na cestách (TV seriál)
2010 Pohádky pro štěňátka (TV seriál)
2009 Podivuhodná cesta ježka Aladina (TV seriál)
2006 Madla a Ťap (TV seriál)
2003 Bráškové (TV seriál)
Méďové II - Povídání pro Aničku (TV seriál)
2002 Vydrýsek (TV seriál)
2001 Méďové (TV seriál)

Dokumentární

2011 Africká savana
Teleapatyka (TV seriál)
2008 Kráska v šupinách
2002 Videoatlas naší přírody (TV seriál)

TV pořady

1987 Objektiv (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

2017 Ropuška baleárská (TV film)
2012 Nosorožec dvourohý (TV film)
2011 Africká savana
2010 Zachráníme supy?
2009 Návrat nosorožců do Mkomazi (TV film)
2008 Kráska v šupinách
2007 Přežili rok 2000 (TV seriál)
2003 Vzpomínka na Petra Voženílka (TV film)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2011 Africká savana
2008 Kráska v šupinách
2007 Přežili rok 2000 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace