foto

Matt Kippen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Bad Meat
2009 Holka z města
Hrůza v Connecticutu
2008 Dokaž to!
The Box Collector
2007 Elijah (TV film)
2004 The Winning Season (TV film)
2002 Strach promluvit (TV film)
2001 Přijatelné riziko (TV film)

TV seriály

2014 The Stanley Dynamic (TV seriál)
2010 Keep Your Head Up, Kid: The Don Cherry Story (TV seriál)
2009 The Ron James Show (TV seriál)
2008 Less Than Kind (TV seriál)
2006 Falcon Beach (TV seriál)
2003 Atwood Stories, The (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2021 Kim's Convenience (TV seriál)
Parking Pass (S05E01)
2020 Kim's Convenience (TV seriál)
Bon Voyage (S04E13)
Thinkin' About Inkin' (S04E05)
The Help (S04E03)
další epizody (4)
2019 Kim's Convenience (TV seriál)
Lord of the Ring (S03E13)
Appanoon Delight (S03E07)
Cutie Pie (S03E02)
2017 Kim's Convenience (TV seriál)
Handy Graduation (S02E13)
Janet's Boyfriend (S02E10)
Business Award (S02E02)
2016 Schitt's Creek (TV seriál)
Ronnie's Party (S02E10)
2011 InSecurity (TV seriál)

TV pořady

1992 This Hour Has 22 Minutes (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky