foto

Barbara Feldon

  • nar. 12.3.1933 (84 let)
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Poslední přání
1989 Nejtajnější agent (TV film)
1986 Secrets (TV film)
1980 Children of Divorce (TV film)
1979 Before and After (TV film)
Sooner or Later (TV film)
Vacation in Hell, A (TV film)
1978 A Guide for the Married Woman (TV film)
1977 Four of Us, The (TV film)
1976 Únos naruby
1975 Let's Switch! (TV film)
Úsměv
1973 Bear Who Slept Through Christmas, The
Of Men and Women (TV film)
What Are Best Friends For? (TV film)
1972 Getting Away from It All (TV film)
Here Comes the Judge (TV film)
Playmates (TV film)
1967 Pan Fitzwilly

TV seriály

1998 Emily of New Moon (TV seriál)
1997 Chicago Sons (TV seriál)
1996 Something So Right (TV seriál)
1995 Get Smart (TV seriál)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
1988 Hothouse (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
1975 Doctors' Hospital (TV seriál)
1973 Griff (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Search (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1970 Matt Lincoln (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1968 The Name of the Game (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Mr. Broadway (TV seriál)
Můj přítel delfín (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)

Dokumentární

2004 Biography: Don Adams - Would You Believe? (TV film)
1988 American Experience (TV seriál)

TV pořady

1987 Square One TV (TV pořad)
1976 The Alan Hamel Show (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)
1971 Marty Feldman Comedy Machine, The (TV pořad)
1970 Music Hall (TV pořad)
Tim Conway Comedy Hour, The (TV pořad)
1969 The Movie Game (TV pořad)
1968 Beautiful Phyllis Diller Show, The (TV pořad)
1967 Rowan & Martin's Laugh-In (TV pořad)
The Carol Burnett Show (TV pořad)
The Jonathan Winters Show (TV pořad)
The Kraft Music Hall (TV pořad)
The Smothers Brothers Comedy Hour (TV pořad)
1965 The Dean Martin Show (TV pořad)
The Hollywood Squares (TV pořad)
1962 Girl Talk (TV pořad)
The Match Game (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1950 What's My Line? (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace