foto

Gizela Veclová

  • nar. 1.5.1923 (94 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Jako jed
1982 Hrnčiarsky bál (TV film)
1978 Husári (divadelní záznam)
1976 Sváko Ragan (TV film)
Španielska gitara (TV film)
1975 Pacho, hybský zbojník
1973 Desatinka citu (TV film)
Ťululum (divadelní záznam)
Vášeň vidieckeho herca (TV film)
1972 Adam Šangala (TV film)
1965 Plynové lampy (TV film)
1964 Šesť postáv hľadá autora (TV film)

TV pořady

1973 Árie z operiet (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace