foto

Gizela Veclová

  • nar. 1.5.1923
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • zem. 27.1.2019 (95 let)
    Košice, Slovensko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Mikola a Mikolko
1985 Jako jed
1983 Svadba bude (TV film)
1982 Hrnčiarsky bál (TV film)
1977 Bludička
1976 Sváko Ragan (TV film)
Španielska gitara (TV film)
1975 Pacho, hybský zbojník
1973 Desatinka citu (TV film)
Skrytý prameň
Vášeň vidieckeho herca (TV film)
Škoda lásky (TV film)
1972 Adam Šangala (TV film)
Tichá kaviareň (TV film)
1971 Páni sa zabávajú
1970 Chlapci (TV film)
Fraška o kadi (TV film)
Medená veža
1969 Portrét Doriana Graya (TV film)
Unpár (TV film)
Veľký bál u grófa Orlovského (TV film)
1968 Dukát z rozprávky
1966 Zelená pre nebezpečie (TV film)
1965 Plynové lampy (TV film)
1964 Oblomov (TV film)
Šesť postáv hľadá autora (TV film)

TV seriály

1973 Babička to zariadi (TV seriál)
Fabrika Italiana (E03)
Veľký obchod (E02)
Iba malý darček (E01)

Dokumentární

1973 Prechádzka s pani Gizkou (TV film)

Divadelní záznam

1978 Husári (divadelní záznam)
Revízor (divadelní záznam)
1973 Ťululum (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1973 Árie z operiet (TV pořad)
1964 Staré ale jaré (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky