foto

Štěpán Škorpil

  • nar. 13.4.1945 (72 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2010 Comeback (TV seriál)
Zlatá ledvina (S02E04)
2007 Trapasy (TV seriál)

Dokumentární

2016 Zátopek (TV film)
2011 13. komnata Dany Zátopkové (TV film)
2008 13. komnata Karla Vágnera (TV film)

TV pořady

2008 Café X (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace