Reklama

Reklama

Trapasy

(seriál)
Česko, (2007–2012)

Hrají:

Josef Dvořák, Jiřina Bohdalová, Jan Budař, Martin Dejdar, Zdena Hadrbolcová, Dana Syslová, Svatopluk Skopal, Saša Rašilov nejml., Květa Fialová, Václav Postránecký, Dušan Klein, Barbora Seidlová (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(66)

Obsahy(1)

V tomto pořadu České televize uvidíte v každém díle vždy tři humorné příběhy, natočené podle námětů televizních diváků. (Česká televize)

Recenze (107)

Šandík 

všechny recenze uživatele

Jako nemajitel televizního přístroje jsem na návštěvě u mamky viděl jediný díl a byl jsem docela mile překvapen. Možná proto, že jsem od toho nic nečekal, a nebo proto, že právě režíroval Igor Chaun, což je rozhodně nejschopnější režisér z celé, jinak opravdu poněkud neumětelské pětice. Moje hodnocení je tedy nejen subjektivní, ale navíc zcela výběrové... ()

marek86 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem asi tři povídky s tím, že jsem čekal, jestli ta následující bude stejně špatná jako ta předchozí. A nezklamal jsem se. Něco, co je možná vtipné na papíře, se absolutně nepovedlo předat na filmové plátno. Pro mě tento pořad postrádá to hlavní, kvůli čemu byl natočen a tím je humor. Moje hodnocení 1/10. ()

Reklama

greymon 

všechny recenze uživatele

Některé povídky byly k popukání jiné zase až trapné, nebo humor podobným anekdotám. Tady převažují podle mého spíše humor, který mě nerozesměje a který se snaží být za každou cenu vtipný leč marně. I když byli tam některé díly, na které ráz vzpomínám do teď, ale to byly výjimky a také to nestačí. Opravdu trapasy. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Hodnoceno po shlédnutí druhé série. Docela na úrovni, i co se týče diváckého studia, jehož průvodcem je Josef Dvořák se vždy docela zajímavým hereckým obsazením, které se poté vždy objeví v jednotlivých divácky vybraných příbězích (Trapasech). Novácká debilní rádoby bakalářská "To nevymyslíš", tomuhle nesahá ani po kotníky. První dvě povídky "Morče" a "Rivalové" mi sice utekly, ale ta poslední pod názvem "Omyl" nebyla vůbec špatná, ovšem šmrnc tomu teprve dala lady Květa Fialová v roli ženy upoutané na lůžku někde v blázinci. "Tomu se prý říká stařecká demence !?" A paní Fialová přitom byla zdravá jako řípa...:-) Prý už jde o třetí pokračování tohoto na Bakalářský způsob udělaného pořadu, ale já to viděl zatím poprvé. Tak honem rychle to napravit, vyloženě špatné to opravdu není, a jako vtipná odpočinková záležitost, když už v telce není co, to nakonec docela ušlo. Za 3* jako celek a to i po dnešku, určitě se jedná o nadprůměrnou tv zábavu, než kterou nám dokážou nabídnout v současnosti ostatní TV stanice. Třeba "Hrobníci" neměli vážně chybu. ()

kapsomut 

všechny recenze uživatele

U tohoto pořadu by se nemělo hodnotit podle jednoho příběhu. Některé jsou nudné a trapné, ale některé jsou zase naopak boží. Normálně bych dal 3* za průměrnost, ale přece jen jednu přidám za některé super hlášky! PS: a zase vidim to hodnocení a komentování uživatelů, kteří tomu dali odpad, když viděli jen jeden díl a napíšou jednoslovný komentář typu: "Trapas"... ne tohle je trapas, tohle chovaní! ()

Galerie (284)

Zajímavosti (8)

  • V povídce vystupuje skutečně existující fotograf Robert Vano a bylo zde použito jeho pravé jméno. (Nick321)
  • Rusky laděné melodie, které v této povídce uslyšíme, jsou „Foggy Day“ od Igora Tuhmanova, „Balalaika Virgin“ od Brada Langa a „Kalinka“ od The Red Army Choir. (Nick321)

Související novinky

Zemřel režisér Dušan Klein

Zemřel režisér Dušan Klein

10.01.2022

Ve věku 82 let zemřel oblíbený režisér Dušan Klein. Kvůli svému židovskému původu byl jako dítě internován v koncentračním táboře Terezín. V 50. letech se objevil v dětských rolích ve filmech Můj… (více)

Reklama

Reklama