foto

Chet Atkins

  • nar. 20.6.1924
    Luttrell, Tennessee, USA
  • zem. 30.6.2001 (77 let)
    Nashville, Tennessee, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1977 Stroszek

Dokumentární

2003 About Us (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1997 Elvis: His Life and Times (TV film)
1995 Příběh Dottie Westové (TV film)
1994 Roots of Country: Nashville Celebrates the Ryman, The (TV film)
1982 Country Comes Home (TV film)
Roy Acuff... 50 Years the King of Country Music (TV film)
1977 That's Country
1968 Best on Record, The (TV film)
1966 Nashville Rebel

TV seriály

1977 Nashville 99 (TV seriál)

Dokumentární

2018 Elvis Presley: Věčné hledání - a.z.
2014 Winding Stream, The - a.z.
2000 Chet Atkins: A Life in Music (TV film)
1999 In Dreams: The Roy Orbison Story (TV film)
1996 America's Music: The Roots of Country (TV seriál)
Neil Diamond: Under a Tennessee Moon (koncert)
1994 Elvis: The Tribute (TV film)
1992 Lost in Music (TV seriál)
1975 Arena (TV seriál)
1969 This Is Tom Jones (TV seriál)

Divadelní záznam

1987 Secret Policeman's Third Ball, The (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1991 Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts, The (TV pořad)
1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
1988 The Smothers Brothers Comedy Hour: The 20th Reunion (TV pořad)
1987 Dolly (TV pořad)
1977 Ann-Margret: Rhinestone Cowgirl (TV pořad)
1975 Nashville on the Road (TV pořad)
Numéro un (TV pořad)
1974 Dinah! (TV pořad)
1970 In Concert (TV pořad)
1969 Hee Haw (TV pořad)
The David Frost Show (TV pořad)
The Johnny Cash Show (TV pořad)
1967 The Joey Bishop Show (TV pořad)
The Kraft Music Hall (TV pořad)
1963 The Jimmy Dean Show (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 Porter Wagoner Show, The (TV pořad)
The Mike Douglas Show (TV pořad)
1957 Country Style, U.S.A. (TV pořad)
1953 Grand Ole Opry (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)
1948 The Perry Como Show (TV pořad)
Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky