foto

Elizabeth Kuchurean

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2012 The Disappeared
2011 Pytel kostí (TV film)
2010 Ledové sny
November Christmas (TV film)
2009 Mořský vlk (TV film)
2007 Sněžní andělé
Vlna zabiják (TV film)
2006 The Conclave
2005 Deník (TV film)
Trudeau II: Maverick in the Making (TV film)
2004 A Hole in One
Vrah od Green River (TV film)
Vždyť je tak mladá (TV film)
Čistá pravda (TV film)
2003 Blessings (TV film)
Mafia Doctor (TV film)
Nezdolné město (TV film)
2002 Mafiánky
2001 Harlequin 11 - Láska s podezřením (TV film)
Vášeň a předsudky (TV film)
Zachraňte Chrise (TV film)
2000 Baby (TV film)
Jdi za svou hvězdou (TV film)
1999 Lidé moře (TV film)
New Waterford Girl
1995 Butterbox Babies
Šarlatové písmeno

TV seriály

2021 Chapelwaite (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2019 Little Dog (TV seriál)
Round Ten (S02E03)
Round Eight (S02E01)
2018 Caught (TV seriál)
Bone Dog (E05)
Like Old Times (E04)
Just Trust Me (E03)
další epizody (5)
Little Dog (TV seriál)
Round Seven (S01E07)
Round Six (S01E06)
Round Five (S01E05)
další epizody (7)
Frontier: V kůži nepřítele (TV seriál)
Satanazas (S03E03)
La Fin Du Monde (S03E02)
2017 The Mist (TV seriál)
The Tenth Meal (E10)
2015 The Book of Negroes (TV seriál)
The Lizzie Borden Chronicles (TV seriál)
2014 Doylův okrsek (TV seriál)
Expansion (S05E15)
If the Shoe Fits (S05E14)
Welcome Back Crocker (S05E13)
další epizody (5)
2013 Doylův okrsek (TV seriál)
Brothers in Arms (S05E10)
Major Crimes (S05E09)
Young Guns (S05E08)
další epizody (10)
1998 Emily of New Moon (TV seriál)

Dokumentární

1974 Nova (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky