foto

Fatou N'Diaye

  • nar. 1980
    Saint-Louis, Senegal

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Scappo a casa
2018 Un Ange
2017 Péril blanc (TV film)
2013 Skin
2012 Nesplacený dluh (TV film)
2011 Viktor z divočiny - Gorilí sestřička (TV film)
Viktor z divočiny - Prach v očích (TV film)
2010 Prázdninový tábor (TV film)
2008 Aide-toi le ciel t'aidera
2006 Front Line, The
Un dimanche à Kigali
2004 Souli
2003 Fatou, l'espoir (TV film)
2002 Angelina (TV film)
Asterix a Obelix: Mise Kleopatra
Nha fala
2001 Fatou la Malienne (TV film)

TV seriály

2014 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 12 (S05E12)
Epizoda 11 (S05E11)
Epizoda 10 (S05E10)
další epizody (7)
2013 Maison close (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2008 Scénarios contre les discriminations (TV seriál)
2007 Tropiques amers (TV seriál)
2002 Alex Santana - policejní vyjednavač (TV seriál)
Společnost Adventure (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky