foto

Jelena Koreněva

  • nar. 3.10.1953 (66 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Doktor Liza
2018 Léto
Obratnaja storona ljubvi
Van Goghové
2016 Jejo zvali Mumu
2012 Kameň
2007 God Zolotoj rybki
2005 1-j Skoryj (TV film)
2004 Táta
2001 Severnoje sijanije
1998 Děň polnolunija
1994 Kaštanka
1991 Anna Karamazoff
1990 Lovuška dlja odinokogo mužčiny
Černov
1989 Homer a Eddie
Komédia o Lisistrádě
1984 Mariini milenci
1982 Pokrovskije vorota (TV film)
Silák
1981 Jabloko na ladoni
Lenin v Paříži
1980 Idealnyj muž
1979 Den nekončí večerem
Posádka v ohrožení
Sibiriáda
Svatovstvo gusara (TV film)
To je ten baron Prášil (TV film)
1978 Asja
Jaroslavna: Královna Francie
1976 Sentimentální román
Višňový sad (TV film)
1974 Romance o zamilovaných
1970 Vas vyzyvajet Tajmyr (TV film)

TV seriály

2017 Otličnica (TV seriál)
2014 Leningrad 46 (TV seriál)
Ljubiť nělzja něnaviděť (TV seriál)
Slabaja ženščina (TV seriál)
Vračicha (TV seriál)
2013 Bessonnica (TV seriál)
2008 Špionskije igry (TV seriál)
Častnyj vizit (E10)
2007 Sročno v nomer (TV seriál)
Portret něizvestnogo (S01E02)
2006 Sjostry po krovi (TV seriál)
2005 Landyš serebristyj 2 (TV seriál)
2004 Špionskije igry (TV seriál)
Nělegal (E01)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
Lednikovyj period (TV seriál)
Russkije amazonki (TV seriál)
2000 S novym sčastěm! 2 (TV seriál)
1999 S novym sčastěm! (TV seriál)
1984 TASS je zplnomocněn prohlásit... (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky