foto

Lluís Soler

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 La jauría
2012 Insensibles
2011 11-11-11
Atrapats (TV film)
Hombre de las mariposas, El
2010 Caracremada
2009 Tramontana
2008 Vítejte ve firmě Farewell-Gutmann
2007 Princezna z předměstí (TV film)
2006 Coronel Macià, El
Ozvěny (TV film)
2003 Loď smrti
1999 La ciudad de los prodigios
1995 Laia, el regal d'aniversari (TV film)
1993 Sueño de Maureen, El (TV film)

TV seriály

2008 Zoo (TV seriál)
2000 El cor de la ciutat (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
Homenots (TV seriál)
1998 Laberint d'ombres (TV seriál)
1996 Sitges (TV seriál)
1995 Secrets de família (TV seriál)
1994 Arnau (TV seriál)
Estació d'enllaç (TV seriál)
Poble nou (TV seriál)

Dokumentární

2008 Hollywood contra Franco

Host

TV pořady

1984 Cinema 3 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace