foto

Guido Caprino

  • nar. 1.1.1973 (47 let)
    Messina, Sicily, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Il mio corpo vi seppellirà
2016 Sladké sny
2015 Vstávej a bojuj
2014 Válečný příběh
2012 Breve storia di lunghi tradimenti
2010 My jsme věřili
2009 Lo Spazio bianco
Meno male che ci sei
2008 Sono viva
2006 I colori della gioventù (TV film)

TV seriály

2019 1994 (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2018 Il Miracolo (TV seriál)
La part inaliénable (E08)
Mea culpa (E07)
La princesse des piscines (E06)
další epizody (8)
Romanzo famigliare (TV seriál)
2017 1993 (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2016 Medicejové (TV seriál)
Zjevení Páně (S01E08)
Očistec (S01E07)
Predominio (S01E06)
další epizody (8)
2015 1992 (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
Sotto copertura (TV seriál)
2013 In Treatment (TV seriál)
2008 Il commissario Manara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky