foto

Carina Zampini

  • nar. 12.9.1975 (43 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2010 Malparida (TV seriál)
2006 Collar de esmeraldas (TV seriál)
2005 Botines (TV seriál)
Hombres de honor (TV seriál)
Mujeres asesinas (TV seriál)
2004 Padre coraje (TV seriál)
2002 Franco Buenaventura, el profe (TV seriál)
Pokoušení (TV seriál)
2000 Calientes (TV seriál)
Divoký měsíc (TV seriál)
1998 Gasoleros (TV seriál)
1997 Lo dijo Papá (TV seriál)
Ricos y famosos (TV seriál)
1995 Por siempre mujercitas (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace