foto

Magdalena Zawadzka

  • nar. 29.10.1944 (76 let)
    Filipowice, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hamlet (TV film)
2015 Excentrici
2007 Ryś
1996 Opowieści weekendowe: Damski interes (TV film)
1994 Oczy niebieskie
Szczur
1993 Zegnaj, Rockefeller (TV film)
1992 Biale malzenstwo
1990 Mów mi Rockefeller
1988 Labedzi spiew
1986 Lucyna (TV film)
1979 Igraszki z diablem (TV film)
1977 Ochranné zbarvení
1976 Mazepa
1975 Noci a dny
1972 Klíče
1970 Maly
Nowy
1969 Pan Wolodyjowski
1968 Kiedy milosc byla zbrodnia
1967 Podnájemník
Prašť jako uhoď
1966 Niedziela sprawiedliwosci
Pieczone golabki
1965 Pózne popoludnie
Zakochani sa miedzy nami
1964 Rozwodów nie bedzie
1962 Spotkanie w 'Bajce'

TV seriály

2018 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wyzwolenie Łazarza (S19E09)
2015 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 4 (S03E04)
2014 Zločin (TV seriál)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 8 (S06E08)
2009 39 i pół (TV seriál)
Rozwiązanie (S03E13)
Terapia (S03E12)
Przyjemności i obowiązki (S03E11)
další epizody (26)
2008 39 i pół (TV seriál)
Ślub (S01E13)
Katastrofa (S01E12)
Korzenie (S01E11)
další epizody (13)
2007 Magda M. (TV seriál)
Episode 10 (S04E10)
Episode 8 (S04E08)
Episode 7 (S04E07)
další epizody (7)
2004 Dziupla Cezara (TV seriál)
Ciocia Zuzia (E07)
2002 Samo życie (TV seriál)
2001 Na dobre i na złe (TV seriál)
Powrót syna marnotrawnego (S03E11)
Rozliczenie z przeszłością (S03E10)
Matczyne oczekiwanie (S03E08)
další epizody (7)
2000 Na dobre i na złe (TV seriál)
Bezdomna samotność (S02E37)
Zgubny zwyczaj (S02E35)
Gorzka prawda (S02E33)
další epizody (11)
1997 Z pianką czy bez (TV seriál)
1995 Fitness Club (TV seriál)
1969 Przygody Pana Michala (TV seriál)
1965 Wojna domowa (TV seriál)

Dokumentární

2017 Młynarski: Piosenka finałowa

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky