foto

Andrés García

  • nar. 24.5.1941 (78 let)
    Santo Domingo, Dominikánská republika

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Última noche, La
2000 Día de los Albañiles IV, El
1999 Puppet
1994 El jinete de acero
1992 Perros de presa
1989 Buscando la muerte
Entre compadres te veas
Programado para morir
1988 Mi fantasma y yo
Plomeros y las ficheras, Los
Solicíto marido para engañar
1987 Asesino nocturno
Niño y el Papa, El
1986 Cafre, El
Hijo de Pedro Navaja, El
Las amantes del señor de la noche
1985 Sangre en el Caribe
Toña machetes
1984 Hermelinda linda
Pedro Navaja
1983 Cazador de demonios
Chile picante
Día del compadre, El
Inseminación artificial
Modelos de desnudos, Las
1982 Leyenda del tambor, La
Una gallina muy ponedora
1981 D.F./Distrito Federal
Macho bionico, El
Mi nombre es Sergio, soy alcoholico
Mujeres de Jeremías, Las
Sexo sentido, El
1980 Amigo
Cabareteras, Las
El jinete de la muerte
Mírame con ojos pornográficos
Sexo contra sexo
Tentadoras, Las
1979 Carlos el terrorista
Day of the Assassin
El giro, el pinto, y el Colorado
Encuentro en el abismo
Manaos
Muñecas de medianoche
Nora la rebelde
1978 Cuatro dedos, El
Cuchillo
Cyclone
The Bermuda Triangle
Žraločí jeskyně
1977 Llamada del sexo, La
Tintorera, žralok zabiják
1975 Aventuras de un caballo blanco y un niño
1974 Amargura de mi raza, La
Corona de un campeon, La
1973 Adios, New York, adios
Besos, besos... y mas besos
Morirás con el sol (Motociclistas suicidas)
1972 Nadie te querrá como yo
Negocio del odio, El
1970 El cinico
Juan el desalmado
La rebelion de las hijas
Las tres magnificas
Minifaldas con espuelas
Tres amigos
1969 Los juniors
Paraíso
Super Colt 38
1968 Asesinos, Los
House of Evil
La noche del halcón
Muchachas, muchachas, muchachas
Pacto diabólico
1967 Chanoc

TV seriály

2009 Hay alguien ahí (TV seriál)
2007 Pantera, El (TV seriál)
2006 Simuladores, Los (TV seriál)
2005 Al filo de la ley (TV seriál)
El cuerpo del deseo (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 Mujeres engañadas (TV seriál)
1998 Právo na lásku (TV seriál)
1997 My jsme andělé (TV seriál)
1996 Con toda el alma (TV seriál)
1991 Mujer prohibida, La (TV seriál)
1988 Mi nombre es coraje (TV seriál)
1986 Herencia maldita (TV seriál)
1985 Tú o nadie (TV seriál)
1975 Paloma (TV seriál)
1973 Ana del aire (TV seriál)
1972 Gemelas, Las (TV seriál)
1971 Velo de novia (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1992 Perros de presa

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace