foto

Lidija Miljuzina

  • nar. 27.7.1986 (33 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Selo Stěpančikovo i jego obitatěli (divadelní záznam)
2015 Těatr imperatricy (divadelní záznam)
2012 Ljubov v SSSR
2008 Isčeznuvšaja imperija

TV seriály

2016 Čto i trebovalos dokazať (TV seriál)
2015 Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
Metod Frejda (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
2014 Častnyj dětěktiv Taťjana Ivanova (TV seriál)
Veněc bezbračija (E05)
2013 Mirt obyknovennyj (TV seriál)
2011 Kamenskaja (TV seriál)
Pružina dlja myšelovki (S06E06)
Čjornyj spisok (S06E05)
Prostaja kombinacija (S06E02)
2010 Vsegda govori "vsegda" 6 (TV seriál)
2009 Vsegda govori "vsegda" 5 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky