foto

Denis Švedov

  • nar. 24.11.1981 (37 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jaga. Košmar ťomnogo lesa
2018 Fabrika
2017 Tancy nasmerť
Žizň vperedi
2016 Mama vsegda rjadom
Moskva, ja těrplju těbja
Něulovimyje: Bangkok
2015 Metamorfozis
Něulovimyje
2014 Avanťuristy
2013 Major
2011 O čjom ješčjo govorjat mužčiny
2010 Žiť

TV seriály

2017 Byvšije (TV seriál)
Naljot (TV seriál)
Puť skvoz sněga (TV seriál)
2016 Begi! (TV seriál)
Čto i trebovalos dokazať (TV seriál)
2015 Izmeny (TV seriál)
Metod (TV seriál)
Sněg i pepel (TV seriál)
2014 Mažor (TV seriál)
Čudotvorec (TV seriál)
2013 Stanica (TV seriál)
2012 Inkassatory (TV seriál)
2011 Otraženije (TV seriál)
2009 Ivan Groznyj (TV seriál)
Odnaždy budět ljubov (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)