foto

Collien Ulmen-Fernandes

  • nar. 26.9.1981 (39 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ein Sommer in Andalusien (TV film)
2015 Louskáček a Myší král (TV film)
Sophie kocht (TV film)
Weihnachtsmänner (TV film)
2013 Bela Kiss: Prologue
Der fast perfekte Mann
Kaiserschmarrn AT
Rosamunde Pilcherová: Zaslíbená nevěsta (TV film)
2012 Komisař Costa: Smrt v kuchyni (TV film)
Unter Frauen
2011 Geister: All Inclusive
2010 C.I.S. - Chaoten im Sondereinsatz (TV film)
2008 Instruktor Schmidt
Ossi's Eleven
2004 Pomsta živých smolařů
Snowfever
Zběsilá jízda

TV seriály

2020 Rabe Rudi – Ostergeschichten (TV seriál)
2017 jerks. (TV seriál)
Der Jojo-­Effekt (S01E05)
Camilla (S01E02)
Samenraub (S01E01)
2014 Mann/Frau (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Das Geld der Anderen (E43)
2011 Kobra 11 (TV seriál)
S miminem v náručí (S16E07)
2010 Die Snobs - Sie können auch ohne dich (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Im Zwielicht (E46)
2009 Kobra 11 (TV seriál)
Konec světa (S14E01)
2008 Dr. Molly & Karl (TV seriál)
2007 Lutter (TV seriál)
2005 Bis in die Spitzen (TV seriál)
LiebesLeben (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Schulmädchen (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

2019 Generation Helikopter-Eltern? (TV film)
2018 No More Boys and Girls (TV film) - mod.
2017 Unsere Lieblingsmärchen - Vom Aschenputtel bis zur Salzprinzessin (TV film)

Host

TV pořady

2019 The Masked Singer (TV pořad)
2018 Dingsda (TV pořad)
2016 THE DOME SUMMER 2016 (TV pořad)
The Big Music Quiz (TV pořad)
2013 Inka! (TV pořad)
2012 Gottschalk Live (TV pořad)
2009 5 gegen Jauch - Prominenten-Special (TV pořad)
2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
2001 Blondes Gift (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)