foto

Karina Gidi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Los adioses
2014 Cuatro lunas
La guerra de Manuela Jankovic
2013 Tercera Llamada
2012 Colosio: El asesinato
2010 Abel
Depositarios
2006 Peces plátano
2002 Demasiado amor

TV seriály

2018 Falco (TV seriál)
Un extraño enemigo (TV seriál)
2013 Hombre tenías que ser (TV seriál)
2012 Věznice Capadocia (TV seriál)
Apoklaypsa (S03E13)
Krev nevinných (S03E12)
Velký nářek (S03E01)
2004 Gitanas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky