foto

Daniel Giménez Cacho

  • nar. 15.5.1961 (58 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Chicuarotes
2018 Si Yo Fuera Tú
2017 Los adioses
Summit
Zama
2016 Já se z tebe zblázním, Susano
2015 Ella es Ramona
Jeremy
Sopladora de Hojas
Tisícihlavá bestie
2012 Colosio: El asesinato
El Santos VS la Tetona Mendoza
Moje letní prázdniny
Pojďte si hrát
Sněhurka: Jiný příběh
2011 Lekce malování
2010 Atentado, El
Peklo
2009 Tres piezas de amor en un fin de semana
2008 Arráncame la vida
Exploduji
2007 Lección relámpago
Převrat
Život za zdí
2006 Las vidas de Celia
2004 Hlasy nevinnosti
I ztrácet se musí umět
Špatná výchova
2003 Nicotina
2002 Aro Tolbukhin: V mysli vraha
Asesino en serio
No somos nadie
Panna chlípnosti
Vivir mata
2001 Mexická jízda
Sin vergüenza
2000 Princ z Tichomoří
1999 Plukovníkovi nemá kdo psát
Žárlivost
1997 Adiós mamá
1996 Temná červeň
1995 En el aire
Smrtící informace
Ulička zázraků
1994 Nicolás
Ámbar
1993 En medio de la nada
Stroj času
1992 Objetos perdidos
1991 Bandidos
Cabeza de Vaca
Camino largo a Tijuana
Con el amor no se juega
Jen s tvým partnerem
1990 Two Way Mirror, The (TV film)
Última luna, La
1989 Muerte es un lugar solitario, La
1987 Herencia maldita
Retrato de Anabella, El
1986 Mariposa, La

TV seriály

2018 Aquí en la Tierra (TV seriál)
Un extraño enemigo (TV seriál)
2015 FC Cuervos (TV seriál)
2014 Crónica de Castas (TV seriál)
2010 Gritos de muerte y libertad (TV seriál)
2009 Locas de amor (TV seriál)
1998 Demasiado corazón (TV seriál)
1989 Teresa (TV seriál)

Dokumentární

2018 Raft
1997 ¿Quién diablos es Juliette?

Režijní filmografie

Filmy

2016 La Habitación

TV seriály

2014 Crónica de Castas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky