foto

Daniel Nocke

  • nar. 1968
    Hamburg, Hamburg, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tatort - Stau (TV film)
2015 Heil
Wer trägt die Kosten?
2012 3 Zimmer/Küche/Bad
2010 12 let
2009 Kamkoliv půjdeš
2006 Kein Platz für Gerold
2003 Der Schüler
Sie haben Knut
2002 Der moderne Zyklop
1998 Höhlenangst (studentský film)
1995 Die kleine Hintertür

TV seriály

1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Filmy

1992 Putschisten

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace