foto

Michael Brandt

  • nar. 1.10.1968 (50 let)
    Madison, Wisconsin, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Wanted 2
2017 Extrémní rychlost
2012 Kurýr z podsvětí
2011 Dvojitý agent
2008 Wanted
2007 3:10 Vlak do Yumy
2004 Chyťte tu holku
2003 Rychle a zběsile 2
2001 Bojovníci (TV film)

TV seriály

2017 Chicago Fire (TV seriál)
My Miracle (S05E22)
Take a Knee (S05E18)
Purgatory (S05E14)
2016 Chicago P.D. (TV seriál)
Justice (S03E21)
Chicago Fire (TV seriál)
One Hundred (S05E08)
The Hose or the Animal (S05E01)
Superhero (S04E23)
další epizody (4)
2015 Chicago P.D. (TV seriál)
Debts of the Past (S03E04)
What Do You Do (S02E15)
A Little Devil Complex (S02E13)
Chicago Fire (TV seriál)
Short and Fat (S04E09)
Spartacus (S03E23)
I Am the Apocalypse (S03E19)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
A Beautiful Friendship (S01E15)
8:30 PM (S01E12)
The Price We Pay (S01E07)
další epizody (4)
Chicago Fire (TV seriál)
Santa Bites (S03E10)
Apologies Are Dangerous (S03E04)
Always (S03E01)
další epizody (6)
2013 Chicago Fire (TV seriál)
Not Like This (S02E10)
No Regrets (S02E07)
A Problem House (S02E01)
další epizody (7)
2012 Chicago Fire (TV seriál)
Two Families (S01E07)
Mon Amour (S01E02)
Pilot (S01E01)

Režijní filmografie

Filmy

2011 Dvojitý agent

TV seriály

2017 Chicago Fire (TV seriál)
My Miracle (S05E22)
2016 Chicago Fire (TV seriál)
Superhero (S04E23)
2015 Chicago Fire (TV seriál)
Spartacus (S03E23)
2014 Chicago Fire (TV seriál)
Real Never Waits (S02E22)
2013 Chicago Fire (TV seriál)
Viral (S01E16)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Chicago Med (TV seriál)
Epizoda 20 (S04E20)
Epizoda 19 (S04E19)
Epizoda 18 (S04E18)
další epizody (20)
Chicago P.D. (TV seriál)
Epizoda 15 (S06E15)
Epizoda 14 (S06E14)
Epizoda 13 (S06E13)
další epizody (28)
Chicago Fire (TV seriál)
Epizoda 23 (S07E23)
Epizoda 22 (S07E22)
Epizoda 21 (S07E21)
další epizody (40)
2017 Chicago Justice (TV seriál)
Tycoon (E13)
Fool Me Twice (E12)
AQD (E11)
další epizody (13)
Chicago P.D. (TV seriál)
Monster (S05E09)
Politics (S05E08)
Care Under Fire (S05E07)
další epizody (24)
Chicago Fire (TV seriál)
Down Is Better (S06E06)
Devil's Bargain (S06E05)
A Breaking Point (S06E04)
další epizody (19)
2016 Chicago P.D. (TV seriál)
A Shot Heard Round the World (S04E08)
300,000 Likes (S04E07)
Some Friend (S04E06)
další epizody (22)
Chicago Fire (TV seriál)
One Hundred (S05E08)
Lift Each Other (S05E07)
That Day (S05E06)
další epizody (22)
2015 Chicago P.D. (TV seriál)
Never Forget I Love You (S03E09)
Forget My Name (S03E08)
A Dead Kid, a Notebook, and a Lot of Maybes (S03E07)
další epizody (23)
Chicago Fire (TV seriál)
Short and Fat (S04E09)
When Tortoises Fly (S04E08)
Sharp Elbows (S04E07)
další epizody (22)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
Called in Dead (S02E09)
Assignment of the Year (S02E08)
They'll Have to Go Through Me (S02E07)
další epizody (24)
Chicago Fire (TV seriál)
Santa Bites (S03E10)
Arrest in Transit (S03E09)
Chopper (S03E08)
další epizody (22)
2013 Chicago Fire (TV seriál)
Not Like This (S02E10)
You Will Hurt Him (S02E09)
Rhymes with Shout (S02E08)
další epizody (24)
2012 Chicago Fire (TV seriál)
Merry Christmas, Etc. (S01E10)
It Ain't Easy (S01E09)
Leaving the Station (S01E08)
další epizody (10)

Herecká filmografie

TV pořady

2011 On Story (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace