foto

Neda Arnerič

  • nar. 15.7.1953
    Knjaževac, Srbija, Jugoslávie
  • zem. 10.1.2020 (66 let)
    Bělehrad, Srbsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Ma nije on takav
2008 Ma nije on takav
2007 Promeni me
S. O. S. - Spasite naše duše
2001 Nataša
1999 Nebeský koš
Nek bude što bude (TV film)
U ime oca i sina
1998 Kola
1997 Ptice koje ne polete
1996 Nečista krv
1994 Biće bolje
1993 Obračun u kazino kabareu
Osmeh Margaret Jursenar (TV film)
Pun mesec nad Beogradom
Tri karte za Holivud
1992 Policajac sa Petlovog brda
1991 Original falsifikata
1990 Le grand ruban (Truck)
Pokojnik (TV film)
Profesionalac (TV film)
Sumnjivo lice (TV film)
1989 Atoski vrtovi - preobraženje
Boj na Kosovu
Osmi dan u nedelji (TV film)
Čas zázraků
1988 Prázdniny kurvy
1987 Anděl strážný
Marjuča ili smrt
1986 Večerní zvony
1985 Dvostruki udar (TV film)
Musica (TV film)
Na istarski nacin
Tajvanska kanasta
1984 Klamné léto '68
Konec války
1983 Razoruzanje zveri
1982 Južna staza
Nedeljni ručak
Táta na neurčito
1981 Lov u mutnom
Šesta brzina
1980 Kdo to tam zpívá
Nešto iz života (TV film)
Pozorišna veza
Čekatel na životní příležitost
1978 Kvar
Paní ministrová (TV film)
1977 Drž se, Delfíno
Milostný život Budimira Trajkoviče
1976 Balada o jednoj zastavi
1975 Až město procitne
Poznajete li Pavla Pleša?
1974 Erotomane, L'
Užicka Republika
1973 Jsme prokleti, Irino!
Paolo il caldo
Pátá ofenzíva: Bitva o Sutjesku
Shaft v Africe
1972 Beati i ricchi
Bez reći
Chamsin
Istrel
1971 Un peu, beaucoup, passionnément...
Venom
1970 Pucanj (TV film)
1969 Divlji andjeli
Kros contri
Vreme bez rata
1968 Poledne
Visnja na Tasmajdanu
1967 Jitro
Oh, divljino (TV film)
1966 Sen

TV seriály

2011 Pod sretnom zvijezdom (TV seriál)
2008 Gorki plodovi (TV seriál)
2007 Naša mala klinika (TV seriál)
2003 Najbolje godine (TV seriál)
Neki novi klinci (TV seriál)
2002 Kazneni prostor (TV seriál)
1994 Policajac sa Petlovog Brda 2 (TV seriál)
1993 Metla bez drške 4 (TV seriál)
Policajac sa Petlovog Brda (TV seriál)
1991 Metla bez drške 3 (TV seriál)
1989 Vreme čuda (TV seriál)
1988 Metla bez drške (TV seriál)
Vecernja zvona (TV seriál)
1982 Hacı Arif Bey (TV seriál)
Priče iz radionice (TV seriál)
1981 Priče iz majstorske radionice (TV seriál)
Priče preko pune linije (TV seriál)
1976 Dva drugara (TV seriál)
1975 Grlom u jagode (TV seriál)
1974 Otpisani (TV seriál)
1968 Saculatac (TV seriál)